Beşiktaş'ta Efecan Karaca sesleri... Sergen Yalçın, "şartları uyarsa alın" talimatı verdi

Beşiktaş'a Welinton, N'Sakala ve Salih Uçan'dan sonra 4. Alanyaspor'lu mu geliyor? Teknik direktör Sergen Yalçın, "Bir araştırın bakalım, Efecan'ın şartları size uyarsa çok iyi transfer olur" diyerek eski futbolcunu istedi. Siyah-Beyazlılar, 8+6 kuralı için yerli transferine önem veriyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor'dan eski öğrencisi Efecan Karaca'yı istiyor. Siyah-Beyazlı takımın başına geçen sezon geçip çifte kupalı şampiyonluk yaşayan Yalçın, ilk transferlerini Akdeniz ekibinden Brezilyalı stoper Welinton ve Kongolu sol bek Fabrice N'Sakala'yı alarak yapmıştı.

Yabancı kuralının 8+6 şeklinde revize edilmesinin ardından milli forvet Kenan Karaman ve yine Alanyaspor Salih Uçan'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, kadrosunda direkt oynayabilecek birkaç yerli ve kalite isme daha ihtiyaç duyuyor. Asbaşkan Emre Kocadağ ile görüşen Yalçın'ın "Bir araştırın bakalım, Efecan'ın şartları size uyarsa çok iyi transfer olur" dediği aktarıldı.

ALANYASPOR YENİDEN YAPILANIYOR

Bu yaz kaptan Tzavellas dahil 9 isimle yollarını ayıran Alanyaspor, yeniden yapılanıyor. Geçen sezonki başarılı kadrosundan Steven Caulker, Salih Uçan, Ceyhun Gülselam, Juan Fran, François Moubandje, Damian Kadzior, Adam Bareiro ve Onur Bulut'la yollarını ayıran Akdeniz ekibi, Gençlerbirliği'nden 33 yaşındaki sağ açık Daniel Candeias ile takımdan ayrılan 2 stoperin yerine 31 yaşındaki Sırp stoper Nemanja Milunic takıma dahil edildi. Bucaspor 1928'den 2000 doğumlu sol kanat oyuncu Oğuz Aydın ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

 Beşiktaş'ta Efecan Karaca sesleri... Sergen Yalçın, "şartları uyarsa alın" talimatı verdi

TAKIMIN BAYRAK ADAMI

Son 8 sezondur Alanyaspor forması giyen ve Akdeniz ekibinin Süper Lig'e yükseldiği kadrodan kalan tek isim konumundaki Efecan Karaca'nın kulübüyle 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Ligin en tehlikeli kanat oyuncuları arasına girerek A Milli Takım'a kadar yükselen 31 yaşındaki futbolcu, Şenol Güneş tarafından EURO 2020'ye götürülmemişti. Galatasaray altyapısından yetişen Efecan'ın ismi geçen yaz da Beşiktaş'la anılmıştı ancak yüksek bonservisi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'yla bir görüşme yapan Efecan, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediğini ve bu şansı kullanmayı hakettiğini söylemiş, başkan da ona "Sen bu kulübün bayrak adamısın" cevabını vererek kalmya ikna etmişti. Ancak bu kez son şansı olduğunu iyi bilen Efecan, ailesinin de ısrarıyla bonservisinde kolaylık isteyecek. 

Efecan Karaca geçen sezon Süper Lig'de 29 maçta 2 gol, 4 asistlik performans sergilemiş ancak iki Beşiktaş maçını da sakatlık ve koronavirüs nedeniyle kaçırmıştı.

Beşiktaş'ta Efecan Karaca sesleri... Sergen Yalçın, "şartları uyarsa alın" talimatı verdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Alanyaspor efecan karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.