Beşiktaş'ta durağa dalan şoföre istenen ceza belli oldu

Gelen son dakika bilgisine göre, İstanbul Beşiktaş’ta durağa dalarak bir kişinin ölümüne 12 kişinin de yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü Necdet Karakuş'un müebbet hapis cezası istendi.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde, 3 Kasım'da meydana gelen olayda, Şirintepe-Kabataş hattında ring seferi yapan 27E numaralı özel halk otobüsünün şoförü Necdet Karakuş duraktakilere çarpmış, araçtan indikten sonra da bir kişiyi kolundan bıçaklamıştı.

1 KİŞİ ÖLMÜŞ 12 KİŞİ YARALANMIŞTI

Hastaneye kaldırılan 13 yaralıdan Yalçın Tahir Billur, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Beşiktaş İskelesi'nden denize atlayan Karakuş, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı.

210 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Özel halk otobüsü şoförü Necdet Karakuş hakkında savcılık, "1 kişiyi kasten öldürme, 14 kişiyi kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından 1 kez müebbet ve 210 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Beşiktaş'ta durağa dalan şoföre istenen ceza belli oldu

Beşiktaş'ta durağa dalan şoföre istenen ceza belli oldu - Resim : 2

Beşiktaş'ta durağa dalan şoföre istenen ceza belli oldu ile ilgili etiketler Müebbet Otobüs otobüs şoförü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.