Beşiktaş'ta dehşet anları! Önce kamyona, sonra direğe daha sonra da ağaca çarptı

Beşiktaş'ta kontrolden çıkan bir belediye otobüsü, önce kamyona sonra yol kenarındaki direğe, daha sonra da ağaca çarptı. Kazada otobüs şoförü ve bazı yolcular yaralandı. Yaralı 3 kişiden ikisinin durumunun ağır oluğu belirtildi.

Edinilen bilgilere göre olay Dolmabahçe Caddesi'nde saat 12.00 sıralarında yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkan belediye otobüsü önce bir kamyona, ardından da yol kenarındaki aydınlatma direği ve ağaca çarptı.

Beşiktaş'ta dehşet anları! Önce kamyona, sonra direğe daha sonra da ağaca çarptı

Kazada otobüs şoförü, kamyon şoförü ve otobüsle bulunan bazı yolcular yaralandı.Yaralı 3 kişiden ikisinin durumunun ağır oluğu belirtildi.

Beşiktaş'ta dehşet anları! Önce kamyona, sonra direğe daha sonra da ağaca çarptı - Resim : 2

Olay yerinde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi ambulansta yapılan yaralılar, sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi.

Beşiktaş'ta dehşet anları! Önce kamyona, sonra direğe daha sonra da ağaca çarptı ile ilgili etiketler kaza Belediye Otobüs ambulans
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.