Beşiktaş'ta Cyle Larin'in sözleşme krizi büyüyor

Beşiktaş'ta Cyle Larin ile henüz sözleşme uzatılmadı. Başkan Ahmet Nur Çebi, bu konuya dair önemli açıklamalarda bulundu. Verdiği iftar yemeğinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çebi, "Larin iyi çocuk. Buradan ayrılmak istemiyor. Ancak asıl sorun kendisi değil, menajeri. Habire isteklerde bulunuyor. Bilmiyorum ne olacak?" diye konuştu.

Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek isimlerden Cyle Larin ile yapılan görüşmeler henüz sonuçlandırılamadı. Ajansspor'da yer alan habere göre, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlenen iftar yemeğinde gazeteciler ile gerçekleştirdiği sohbette, konuyla ilgili gelen soruları da yanıtladı. Çebi, problemin Larin'den kaynaklanmadığını söyledi.

 "SORUN KENDİSİ DEĞİL, MENAJERİ"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, verdiği iftar yemeğinde bazı gazetecilerle konuşurken, Kanadalı oyuncu ile sözleşme uzatma konusunda, "Larin iyi çocuk. Buradan ayrılmak istemiyor. Ancak asıl sorun kendisi değil, menajeri. Habire isteklerde bulunuyor. Bilmiyorum ne olacak?" diye konuştu. Yüzlerin güldüğü iftar yemeğinde davetlilerle yakından ilgilenen Ahmet Nur Çebi, kendisini avukat olarak tanıtan ve destek verdiğini söyleyen üye ile ilginç bir diyalog yaşadı.

 "GEÇMİŞİ TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Çebi, üyenin "Başkanım hukuki olarak sizin ve kulübün yanındayım her türlü desteğe hazırım” demesine gülerek, “İyi o zaman, borçlar artıyor. Geçmişi toparlamaya çalışıyoruz. Yeni yasaya göre her an hapsi boylayabiliriz. O zaman beni çıkarırsanız.“ diyerek espri yaptı.

Beşiktaş'ta Cyle Larin'in sözleşme krizi büyüyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi larin
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.