Beşiktaş'ta Cyle Larin gelişmesi... Kanadalı yıldızın menajeri İstanbul'a çağrıldı

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Kanadalı forvet Cyle Larin'in takımdaki geleceği merak konusu... Siyah-Beyazlı yönetim Larin'in menajerini İstanbul'a davet etti. Teklifini yükselten Beşiktaş yönetimi, Larin cephesinin istediği para üzerinde pazarlık yaparak orta yolu bulmaya çalışacak. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Larin'in kalması yönünde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin'in menajeri Nick Mavromaras, sözleşme görüşmeleri için siyah-Beyazlı yönetim tarafından İstanbul'a davet edildi.

26 yaşındaki forveti sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Yunan menajer önceki görüşmelerde imza para artı yüksek maaş talebinde bulunduğu için görüşmeler askıya alınmıştı. Mavromaras'ın hafta sonu Trabzonspor maçı için Vodafone Park'ta olacağı ve Beşiktaş yönetimiyle burada bir görüşme yapacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ TEKLİFİ REVİZE ETTİ

Futbolcusuyla 1 milyon 750 bin euro'dan 3 yıllık yeni kontrat yapmak isteyen Beşiktaş, Larin'in 2.5 milyon euro isteği üzerinden pazarlık yapacak. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, daha önce önerdiği 1 milyon 750 bin euro'yu bir miktar arttırıp Mavromaras'tan da isteklerini aşağı çekmesini talep edecek.

Galatasaray derbisinde attığı iki gollle ve son haftalardaki performansıyla beğeni toplayan Cyle Larin, takımdaki geleceğine ilişkin yaptığı açıklamada "Ben burayı seviyorum. Beşiktaş'ı seviyorum. Bu sezona odaklanmış durumdayım. Umarım kalırım. Geçen sene de böyle savaşarak oynuyorduk ve şampiyon olduk. Yine olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'a 2017-18 sezonun devre arasında Amerika'nın Orlando City takımından transfer edilen ve bonservisine 1.85 milyon euro ödenen Larin, geçen sezonki şampiyonlukta büyük katkı sağlamıştı.

Bu sezon Süper Lig'de 8 maçta 3 gol, 1 asistle oynayan yıldız isim, Devler Ligi'nde de gol atmayı başardı. 

Beşiktaş'ta Cyle Larin gelişmesi... Kanadalı yıldızın menajeri İstanbul'a çağrıldı ile ilgili etiketler Beşiktaş cyle larin Nick Mavromaras
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.