Beşiktaş'ta Caner'in yerine Nastic!

Beşiktaş, Genk'in Bosna Hersekli sol beki Bojan Nastic ile ilgileniyor.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda Caner Erkin ve Gökhan Gönül’den oluşan bek bölgelerini güçlendirmek için düğmeye bastı. Kara Kartal’ın bu doğrultuda son olarak Belçika ekibi Genk’in Bosna Hersek’li sol beki Bojan Nastic’in peşinde olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki futbolcuyu düşük bir bonservis bedeliyle renklerine bağlamayı planlayan Siyah-Beyazlılar, görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği bildirildi.

OOSTENDE’DE KİRALIK OYNADI

Fanatik'in haberine göre, Geçen sezonun ikinci yarısında bir diğer Belçika ekibi Oostende’de kiralık olarak forma giyen Nastic, Bosna Hersek milli takımının da geçen yıldan beri kadrosunda yer alıyor. Geçen sezonun ilk yarısında Genk’te 13 karşılaşmada forma giyen Nastic, ikinci yarıda da Oostende’de 13 mücadelede süre aldı.

Beşiktaş'ta Caner'in yerine Nastic! ile ilgili etiketler Caner Erkin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.