Beşiktaş'ta büyük değişim! Metin Ali Feyyaz geri dönüyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, koronavirüsün futbola etkisi sebebiyle sıkıntılı günler geçiren yönetime, şu sözlerle güvence verdi: Alt yapıda kaliteli genç oyuncularımız var. Ben, Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar’lı efsane dönemi yaşadım. Eğer zaman verilirse alt yapıdaki gençlerimizle bu dönemi tekrar yaşatırız.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle ekonomik olarak daha zorlu bir süreç geçiren Siyah-Beyazlılar, yeni sezonun yapılanmasını şimdiden belirledi. Futbol şubesinin bütçesini olabildiğince kısıtlı tutacak olan Beşiktaş Yönetimi, bu konuda teknik direktör Sergen Yalçın’ı da bilgilendirdi. 47 yaşındaki teknik adamın da alt yapıdan gelecek gençlerle kadroda bir değişime imza atabilecek durumda olduklarını ilettiği ancak zamana ihtiyacı duyduklarını söylediği belirtildi.

Beşiktaş'ta büyük değişim! Metin Ali Feyyaz geri dönüyor!

‘Ufak takviyelerle süreyi kısaltırız’

Genç teknik adamın, konuyla ilgili olarak yöneticilerle yaptığı telefon görüşmesinde, “Alt yapıda kaliteli genç oyuncularımız var. Ama bu futbolcuların A takıma yüzde yüz uyum sağlayabilmesi için 3 yıla ihtiyacımız var. Bu süreci, ufak takviyelerle daha da kısaltabiliriz” dediği öğrenildi.

‘Bu yükün altından kalkarız’

Yalçın’ın, sözlerinin devamında, “Ben, Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar’lı efsane dönemi yaşadım. Eğer zaman verilirse alt yapıdaki gençlerimizle bu dönemi tekrar yaşatırız, bu yükün altından kalkarız” dediği bildirildi. Genç oyuncuların durumlarını yardımcıları aracılığıyla takip eden Yalçın, bu konuda özellikle Ozan Köprülü’den bilgi alıyor. (Fanatik)

Beşiktaş'ta büyük değişim! Metin Ali Feyyaz geri dönüyor! ile ilgili etiketler Süper Lig metin ali feyyaz uçar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.