Beşiktaş'ta bir tek o futbolcu yaşlandırılamadı!

Beşiktaş Kulübü resmi Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Yeni başlayan yaşlandırma modasına uyan kulüp futbol a takımının en genç iki üyesi Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın'ın yaşlı hallerini paylaştı. Paylaşımda Atiba da vardı. Ancak o yaşlandırılmamıştı. Sebebi paylaşımdaki açıklamada ortaya çıktı.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi Instagram hesabından paylaşılan ilk fotoğraf Dorukhan Toköz'e ait. 

Beşiktaş'ta bir tek o futbolcu yaşlandırılamadı!

Paylaşımdaki ikinci fotoğrafta ise geçtiğimiz sezon kadroya giren ve ofanstaki etkinliği ile taraftarın gözüne giren Güven Yalçın'dı. Onunda saçı ağarmış, yüzüne kırışıklıklar çökmüştü. 

Beşiktaş'ta bir tek o futbolcu yaşlandırılamadı! - Resim : 2

Son karede ise takımın en yaşlı oyuncusu olmasına rağmen sahaya çıktığında gençlere taş çıkartacak performans sergileyen Atiba Hutchinson ise bildiğimiz haldeyde. Daha doğrusu yaşlandırılmamıştı. Bunun nedeni ise paylaşımdaki mesajda gizliydi: "Onu yaşlandıramazsınız. Sürpriz son için kaydırın"

Beşiktaş'ta bir tek o futbolcu yaşlandırılamadı! - Resim : 3

Beşiktaş'ta bir tek o futbolcu yaşlandırılamadı! ile ilgili etiketler Atiba Dorukhan Toköz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.