Beşiktaş'ta bir futbolcu daha koronaya yakalandı

Tarsus İdman Yurdu ile kupa maçına hazırlanan Beşiktaş'ta bir futbolcunun daha koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Futbolcunun takip, izolasyon ve tedavi sürecinin protokoller çerçevesinde başlatıldığı bildirildi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

Futbol Takımımızın, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda, 17 Aralık Perşembe günü Vodafone Park’ta Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağı maç öncesinde; teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile tesis çalışanlarımıza Covid-19 PCR testi yapılmıştır.

Uygulanan Covid-19 PCR testi neticesinde bir futbolcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuzun; takip, izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır.

Beşiktaş'ta bir futbolcu daha koronaya yakalandı ile ilgili etiketler Beşiktaş futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.