Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi ibra edildi... Gergin Genel Kurul sona erdi

Beşiktaş Kulübü'nde Ahmet Nur Çebi başkanlığında 2020 yılı için görev alan yönetim kurulu, idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi. Başkan Çebi'nin konuşmasının ardından 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu tamamlandı.

Beşiktaş Kulübü'nün 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu, Akatlar Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin görevde olduğu 01.01.2020 - 31.12.2020 tarihleri arası, genel kurul tarafından idari ve mali açıdan ibra edildi.

Genel Kurul'a seslenen Çebi, "Teşekkür ediyorum. Burada bulunan herkes, Beşiktaş’a hizmet etmek için 2 gününü harcadı. Eleştiren de eleştirmeyen de hepsi bizim dostumuz, kardeşimiz. Eleştiriler de kıymetlidir. Tatsız hadiseleri unutalım, burası Beşiktaş. Ben ibra olurum olmam, ama sizler bu yolun yanış olduğunu öğreteceksiniz. Rapor açıklandı ‘Hiçbir şey yapamazlar’ dediler. Nerden biliyorsunuz yapmayacağımızı. Futbol A.Ş.’nin mali ve idari genel kurulunda ibra etmedik. Niye beklemişiz diye soruyorlar dava için. KPMG raporunu bekledik. Pandemi nedeniyle gecikti bu rapor. Bunu da kabul etmiyorlar çünkü niyet başka. Bu KPMG raporu, Beşiktaş için bir dönüm noktasıdır, hayırlı uğurlu olsun. Yanlış bir şey yapmadık. Biz bu raporu çıkaracağız diye söz verdik. Bu işin geriye dönüşü yok. Eğer biz bu raporda gerekenleri yapmazsak, suçumuzun çok ağır olacağını bilecek kadar kafamız çalışıyor" dedi.

FİKRET ORMAN'A SESLENDİ... 

Futbol A.Ş.’de eski yönetim döneminde yönetim kurulu üyesi olmadığını ifade eden Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

"Ben geldiğimde yangın yeri olan mali işlerde görevlendirildim. Daha sonra futbolun başına geçmem istendi. Daha sonra da inşaat bitti, çatı bitti, ‘Dön Ahmet abi geri gel, icra kurulu başkanı ol’ denildi. Ne yapalım, Beşiktaş Başkanı emir vermiş. Beşiktaş Başkanı emir verdiyse yapacaksınız."

"Ben bir ordu komutanıysam, doğuda görev yapıyorsam, bana batıdakinin hesabını soramazsın. Benim bazı şeyleri görme imkanım yoktu. Eski başkanın zamanında tek imza vardı. Ben sadece 3 futbolcunun satışında yardımcı oldum, destek verdim. Cenk Tosun transferinde başkan Güney Afrika’daydı, diğeri Atınç Nukan, diğeri de Ersan Gülüm transferleriydi."

"BEN SENDEN HELALLİK İSTEMİYORUM Kİ" 

Fikret Orman’ın dün yaptığı basın toplantısına da değinen Çebi, “Şimdi gelelim dün yapılan basın toplantısına. Helallik vermeyecekmiş. Ben senden helallik istemiyorum ki. Senin bana teşekkür etmen lazım. Millet ‘Fikret Orman paralar nerede’ derken, seni aklayacak bir rapor çıkardım. Al raporu git savun kendini. Bu bir şanstır sizin için. Biz bunu yapmasak, senelerce sana ‘Paralar nerede’ diyecekler. Eğer haklıysan kullan bu şansı. Bir de ‘Yabancı taraftarlar stada girerken neredeydiniz’ diyor."

"Herkesin bir görevi var. Ben taraftardan sorumlu yönetici olmadım. Dün genel kurulda bazı arkadaşlarımız ‘Paralar nerede diye biz sorduk’ dedi. Ben kimsenin altını oymadım. Gelelim Şafak kardeşimize. 3-4 tane konu var. Zaten muhataplar kendileri cevap verdiler. Emre Kocadağ söyledi. Eğer bu parayla ilgili varsa bir şey, git muhatabına sor, o sana söylesin dedi. Bu 2 milyon TL, ben bunları hukuk büromda benimle ortak olan arkadaşlarımın hakkı için alındı diyor. Sen biliyorsun, sana verdik. Dağılmış kendisi ama biz dağıtmadık. Toparla kendini. Bu memleketin evladıdır, bugün hata yapmıştır ama yarın belki iyi bir Beşiktaşlı olacaktır" diye konuştu.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi ibra edildi... Gergin Genel Kurul sona erdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Fikret Orman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.