Beşiktaş'ta Adem Ljalic kadro dışı bırakıldı

Beşiktaş'ta Adem Ljalic kadro dışı bırakıldı. 29 yaşındaki oyuncunun akşam antrenmanında yer almayacağı öğrenildi... 2018 yazında kiralık olarak kadroya katılan Ljaclic'in ertesi yıl 6,5 milyon Euro karşılığında bonservisi alınmıştı. Ljalic, son iki sezondaki performansıyla taraftarların tepkisini çekmişti.

Yeni sezona Çaykur Rizespor karşısındaki 3-0 galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlılar'da Sırbistanlı oyunvu Adem Ljalic kadro dışı bırakıldı.

Ljalic, Beşiktaş'ın bu akşam 18.00'de gerçekleştireceği antrenmanda yer almayacak.

Kulüpten yapılan resmi açıklamda "Profesyonel futbolcularımızdan Adem Ljajic, teknik heyetimizin değerlendirmesi doğrultusunda, bundan böyle çalışmalarına takımımızdan ayrı olarak devam edecektir." denildi.

6,5 MİLYON EURO BONSERVİSLE GELDİ

29 yaşındaki oyuncu, 2018 yazında İtalya Serie A ekiplerinden Torino'dan kiralık olarak kadroya katılmış ve Süper Lig'de forma giydiği 27 karşılaşmada 9 gol ve 12 asiste imza atmıştı.

Ljalic'in göz dolduran performansı sonrası satın alma opsiyonunu kullanan Beşiktaş, 6,5 milyon Euro karşılığında oyuncunun bonservisini almıştı. Siyah- Beyazlılar'daki ikinci sezonunda ilk sezonunu aratan Ljalic, tüm kulvarlarda forma giydiği 29 karşılaşmada 7 gol 7 asiste imza atmıştı.

Adem Ljalic, Beşiktaş'ın iki kupayla bitirdiği geçtiğimiz sezon ise 24 karşılaşmada forma şansı yakalamış ve 2 gol 5 asiste imza atmıştı.

YERİNE ALEX TEİXERİA GELDİ

Performansıyla eleştiri konusu olan Adem Ljalic'le aynı mevkide görev olan alan Alex Teixeria da geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile sözleşme imzalamıştı.

Beşiktaş'ta Adem Ljalic kadro dışı bırakıldı ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Sergen Yalçın Adem Ljaclic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.