Beşiktaş'ta Aboubakar sevinci! Müjdeli haber geldi...

Aboubakar'dan Beşiktaş'a müjde! Milli takımdan sakatlanarak dönen Aboubakar'ın, takım ile birlikte antrenmanlara çıktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun ağrılarının tekrarlanmaması halinde Sivasspor maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Aboubakar sevinci! Siyah-beyazlılarda sakatlığı nedeniyle 4 maçtır forma giyemeyen Vincent Aboubakar idmana katıldı.

Süper Lig'de 35. hafta mücadelesi için hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'tan müjdeli haber. Milli takımdan  sakatlanarak dönen Aboubakar, siyah-beyazlı ekip ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Üst üste 4 maç kaçıran Aboubakar'ın ağrılarının tekrarlanmaması halinde Demir Grup Sivasspor maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor. Beşiktaş, Aboubakar'ın oynamadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

SİVASSPOR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Siyah beyazlılar, Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 20 Nisan Salı günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcular, sahada rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. Ardından pas, 5'e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, yarım sahada oynanan çift kale maç sonrası yapılan şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarına, yarın saat 12.00'de yapacağı idmanla devam edecek.

 

Beşiktaş'ta Aboubakar sevinci! Müjdeli haber geldi... ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş sakatlık Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.