Beşiktaş'ta 454 dakika oynayıp 3.9 milyon euro kazanmıştı: Douglas'ın yeni mesleği şaşırttı

Sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılan Brezilyalı stoper Douglas, siyah beyazlıların en büyük transfer fiyaskolarından biri oldu. Beşiktaş formasını sadece 454 dakika giyen ve 3.9 milyon euro kazanan Douglas'ın yeni mesleği şaşırttı. Brezilyalı oyuncunun ülkesinde inşaat işine gireceği öğrenildi.

Barcelona'dan Sivasspor'a kiralık giden ve o dönem oynadığı futbolla beğeni kazanan Douglas, 2019 yılında Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu. Brezilyalı futbolcuya 1.5 milyon euro imza parası ve her sezon için de 800 bin euro ücret ödenirken, Douglas Beşiktaş formasını sadece 454 dakika terletti. Toplamda 3.9 milyon euroyu cebine koyan futbolcunun futbolu bırakarak yeni bir sektöre yöneleceği öğrenildi.

Gazeteci Serdar Sarıdağ'ın haberine göre Douglas, ülkesi Brezilya'ya dönerek inşaat sektörüne girecek. Sarıdağ konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Douglas Beşiktaş'tan ayrılıyor. Futbolu bırakıp Brezilya'da inşaat işine girecekmiş diye duydum. Beşiktaş savunmasının çimentosu olacak diye beklediğimiz adam müteahhit oldu." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta 454 dakika oynayıp 3.9 milyon euro kazanmıştı: Douglas'ın yeni mesleği şaşırttı

Beşiktaş'ta 454 dakika oynayıp 3.9 milyon euro kazanmıştı: Douglas'ın yeni mesleği şaşırttı ile ilgili etiketler Beşiktaş Para İnşaat doglas
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.