Beşiktaş'ta 21 saatlik elektrik kesintisi! Mahalleli çılgına döndü

İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Dikilitaş Mahallesi'nde yaşanan elektrik arızasında 358 dairenin elektriği kesildi. Mahalleli, dün 19.00 sıralarında yaşanan kesinti nedeniyle mağdur olurken, yetkililer 21 saattir sorunu çözemedi.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Dikilitaş Mahallesi Şehit Cahit Gökalp Sokak çevresinde bulunan bazı binalarda, dün saat 19.00 sıralarında elektrik kesildi.

İddiaya göre toplam 358 hanede kesintiyle karşılaşan vatandaşlar Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi'ni (BEDAŞ) arayarak bilgi almak istedi. Yetkililer ise bölgede bir arıza olduğunu, birkaç saate yeniden elektrik verilmeye başlanacağını belirtti.

Ancak dün saat 19.00 sıralarında başlayan elektrik kesintisi, arızanın giderilememesi üzerine devam etti. Yaklaşık 21 saattir devam eden kesinti nedeniyle mahalle sakinleri mağdur olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ta 21 saatlik elektrik kesintisi! Mahalleli çılgına döndü


"YAKLAŞIK 21 SAAT OLDU AMA HALA ÇÖZÜM YOK"

Elektriği kesilen binalardan birinde oturan Mahmut Şenbahar, "Dün akşam saat 19.00'dan beri elektrik kesik. Aramadığımız yer kalmadı. 'Şu saatte, bu saatte gelecek' diyorlar ama hala bir çözüm yok. Yaklaşık 21 saat oldu. Sorunu kendileri de bilmiyor. BEDAŞ'ı arıyoruz. 'İlgileneceğiz' diyorlar. Yan tarafımızda elektrik var, bizde yok. Şurada yok, yan tarafındaki binada var. Evde yatalak insan var ama herhangi bir çözüm üreten yok." dedi.

DHA

Beşiktaş'ta 21 saatlik elektrik kesintisi! Mahalleli çılgına döndü ile ilgili etiketler Beşiktaş elektrik kesintisi dikilitaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.