Beşiktaşlı yöneticiden Galatasaray maçı isyanı!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendikleri maçı değerlendirdi, hakem Halis Özkahya'ya tepki gösterdi.

Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Beşiktaş, 80. dakikaya kadar 1-1 devam eden maçta son dakikalarda bulduğu gollerle 3-1'lik galibiyeti elde ederken, basın sözcüsü Metin Albayrak'tan hakem Halis Özkahya'ya tepki geldi.

Stat çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Albayrak şunları söyledi:

"KIRMIZI KART ÇIKMIYOR"

Adalet demek, herkese eşit adalet dağıtmak demek. Kuralar da belli. Aynı hakem Babel'e kırmızı kart verdi, bugün Quaresma'ya ayağını çekmesi gerekmesine rağmen çekmiyor, kırmızı kart çıkmıyor.

"GALATASRAY MAÇINDA..."

Emekler var, bu emeklerin harcanmaması lazım. Dün Galatasaray maçında da verilmeyen bir karar var. Bir takımın kaderiyle oynuyorsunuz. Biz nasıl 9-6 saatleri arasında çalışıp, mesai yapıyorsak hakemler de işlerini iyi yapsınlar.

"AVRUPA BASININA BAKIP ÜZÜLÜYORUM"

Hafta içi bir maç oynadık. Bugün Avrupa basınına bakıyorum, üzülüyorum. Bunların yaşanmaması lazım. Derbiyle ilgili TFF'nin kararını bekliyoruz.

Beşiktaşlı yöneticiden Galatasaray maçı isyanı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Metin Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.