Beşiktaşlı yıldızın babasından İtalya sinyali!

Beşiktaşlı Muhammed Elneny'in geleceği ile ilgili babasından açıklama geldi. Nasser Elneny, oğlunun Milan ile anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Arsenal'den kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayan Muhammed Elneny'nin babası Nasser Elneny, Milan iddiaları ile ilgili Mısır'da konuştu ve transferin bitebileceği ile ilgili sinyaller verdi.

Beşiktaşlı yıldızın babasından İtalya sinyali!

"MILAN'A GİTMEK İSTİYOR"

Sporx'in haberine göre; Milan'ın oğlunu çok ciddi şekilde istediğini belirten baba Elneny, "Elneny ile Milan arasındaki görüşmeler ciddi olarak ilerledi ama henüz sözleşme imzalanmadı. Oğlumu istediklerini yine belirttiler ancak henüz bir sözleşme imzalanmadı. Önümüzdeki saatler bu konuda belirleyici olabilir. Beşiktaş'ta iyi bir iş çıkardı ancak daha güçlü bir lige, Milan'a gitmek istiyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın vazgeçmediği isimlerden biri olan 27 yaşındaki oyuncu, 17 maçta oynadı ve 1 asist yaptı.

Beşiktaşlı yıldızın babasından İtalya sinyali! ile ilgili etiketler Milan Muhammed Elneny Arsenal Süper Lig Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.