Beşiktaşlı Ljajic intihar girişiminde mi bulundu?

Bu yaza flaş transferlerle damga vurarak taraftarlarını sevince boğan Beşiktaş'ta eş zamanlı olarak büyük bir krizin yaşandığı ortaya çıktı. Siyah beyazlı ekibin uzun süredir kadrosunda istemediği futbolcusu Adem Ljajic ile yaşadığı ayrılığın perde arkası tüm sporseverleri derinden yaralayacak... İşte şok edici olaylar serisinin ayrıntıları...

Boşnak yıldız Miralem Pjanic'in transferi ile büyük sükse yaratan Beşiktaş, eş zamanlı olarak Novi Pazar doğumlu futbolcusu Adem Ljajic'in sözleşmesini feshetti.

Ljajic’in menajeri Fali Ramadani ile masaya oturan siyah beyazlı yöneticiler, beklenen performansı gösteremeyen Adem Ljajic'in sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi konusunda anlaşma sağladı.

LJAJIC NEDEN BAŞARISIZ OLDU?

Öte yandan, Ljajic konusuyla ilgili sürpriz ve bir o kadar şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı.

NFF Futbol'un haberine göre, Beşiktaş'ın Ljajiç'i kadro dışı bırakması ve ardından sözleşmesini feshetmesinin tek sebebi Sırp yıldızın antrenmanlarda olan isteksiz tavırları değildi.

Beşiktaşlı Ljajic intihar girişiminde mi bulundu?

ALKOL PROBLEMİ

İddiaya göre, antrenmanlara sürekli uyarılması rağmen alkollü gelen Adem Ljajic, bu sebepten bazı yöneticilerle tartıştı ve yönetim tarafından takımdan ayrılması istendi.

Yaşanan kriz bununla da sınırlı değildi. Bir süredir mental sorunlar yaşadığı belirtilen Ljajic'in geçen sezon ortasında intihar girişiminde bulunduğu da öne sürüldü!

Tüm bu gelişmelerin ardından Beşiktaş, oyuncuyu önce kadro dışı bıraktı ardından sözleşmesini karşılıklı olarak sonlandırdı.

Beşiktaşlı Ljajic intihar girişiminde mi bulundu? ile ilgili etiketler intihar Adem Ljajic
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.