Beşiktaşlı Josef de Souzo'dan derbi öncesi olay sözler! Fenerbahçe'ye saygı duyuyorum ama...

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta sahası Josef de Souza, Süper Lig'in 8. haftasında oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu. Yıldız oyuncu, siyah-beyazlı kulüpteki geleceğine dair de açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

''FENERBAHÇE HAKKINDA HİÇ BİR ZAMAN KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLEMEDİM''

Fenerbahçe derbisi hakkında konuşan başarılı oyuncu, "Fenerbahçe'ye büyük bir saygı duyuyorum, orada oynarken sevilmiştim ve şu anda Beşiktaş'ın futbolcusuyum. Fenerbahçe hakkında hiçbir zaman kötü bir şey söylemedim. O golleri kutlamak benim karakterimin parçasıydı. Saygısızlık yapmadan sevinmek hakkım." dedi.

''RAKİP OLMADAN BİR HİÇİZ''

"Rakiplerimiz yoksa biz de yokuz. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray..." diyen Josef de Souza, "Bu olmazsa, diğer ekip kendini geliştirmek için çok çabalamayacak. Rakip olmadan bir hiçiz. Birbirimizi yenmeye çalışacağız ama hep saygı içinde olacağız." şeklinde konuştu.

''O MAÇTA YAŞANANLAR BENİ ÇOK ÜZMÜŞTÜ''

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Ankaragücü mücadelesinde yaşanan olaylar ve aldığı 1 maçlık ceza hakkında konuşan Josef de Souza, "Duygularımı çok yoğun yaşayan bir insanım. Bazen çok yoğun yaşadığımda, bunun iyi ya da kötü sonuçları olabiliyor. O maçta yaşananlar beni çok üzmüştü ancak asıl üzen, aldığım cezaydı." dedi.

''ŞARTLAR OLUŞURSA BEŞİKTAŞ'TA DEVAM EDECEĞİM''

Aldığı ceza sonrası düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalar hakkında Brezilyalı futtbolcu, "Duygusal ve hislerimi yoğun yaşayan bir insanım. O açıklamam, duyguların yoğunluğuyla yapılan bir açıklamaydı. Çok duygusal konuşmuştum. En büyük düşüncem, bu takımı şampiyon yapmak. Sonraki süreç doğal gelişir, bu durumların ışığında gelişmez. Sene sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Burayı ve Türkiye'yi seven bir Josef olarak, durumun nasıl olacağını göreceğiz. Şartlar oluşursa Beşiktaş'ta devam edeceğim" şeklinde konuştu.

BREZİLYALI ORTA SAHA NE DEMİŞTİ?

Josef de Souza aldığı cezanın ardından şu açıklamada bulunmuştu;

"Eminim ki buna benzer bir olay yine olacak ve ben de tekrar aynı tavrı sergileyeceğim. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapıp Beşiktaş'ı tekrar şampiyon yapmaya çalışacağız. Ancak gelecek sezon için artık burada kalmak bana bu tür bir olay tekrar yaşanırsa aynı tepki vereceğim için kendimi güvende hissettirmiyor. Çünkü biliyorum ki karakterim nedeniyle takım arkadaşlarıma yapılacak saldırganlığı kabul etmeyeceğim ve tekrar ceza alacağım. Bu yüzden kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylediğim kalbimi çok acıtıyor olsa bile."

Beşiktaşlı Josef de Souzo'dan derbi öncesi olay sözler! Fenerbahçe'ye saygı duyuyorum ama... ile ilgili etiketler Beşiktaş Josef de Souza Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.