Beşiktaş'ın yeni transferi Wout Weghorst imza sonrası konuştu

Önümüzdeki sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Burnley'den Wout Weghorst'u 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. Hollandalı golcü imza sonrası da ilk açıklamaların yaptı: "Çok mutluyum ve çok memnunum. Stadyuma az önce geldim ve ilk defa gördüm. Her şey çok güzel. Biraz zaman aldı ama buna değdi" dedi.

Önümüzdeki sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Burnley'den Wout Weghorst'u 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. Siyah-beyazlılara imza atan Hollandalı golcü imza sonrası ilk açıklamalarında bulundu.

İŞTE WOUT WEGHORST'UN İLK SÖZLERİ:

"Çok mutluyum ve çok memnunum. Stadyuma az önce geldim ve ilk defa gördüm. Her şey çok güzel. Biraz zaman aldı ama buna değdi."

"Taraftarların ilgisi kararımda etkili oldu. Hollanda'daki evime formalar ve atkılar geldi."

"Geçmişte Beşiktaş'ta oynamış oyuncularla temaslarım oldu. Kulüple ilgili her şeyi internetteki farklı yerlerde, YouTube'da gördüm. Kalbimin sesi daha önemliydi. Doğru bir karar olduğunu söyledi. Bugüne kadar hep böyle karar verdim. Her şeyden önemlisi buydu."

Beşiktaş'ın yeni transferi Wout Weghorst imza sonrası konuştu ile ilgili etiketler Beşiktaş Sözleşme ilk açıklama Wout Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.