Beşiktaş'ın yeni transferi Mahir Madatov kimdir?

Beşiktaş transfer döneminde yine çok ses getirecek. Kartal Karabağ'ın genç yıldızı Mahir Madatov gündemine aldı. Karabağ-Chelsea maçını izlemeye giden Güneş'in bu transfer için yetkilerle masaya oturduğu ve anlaşmaya vardığı iddia edildi. Peki Beşiktaş'a transfer gündeminde olan Mahir Madatov kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor? İşte genç oyuncuyla ilgili detaylar...

Mahir Madatov kimdir?... Transfer döneminin gözde takımlarından biri olan Beşiktaş devre arasında da yoğun bir gündem bekliyor. Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan gibi Avrupa takımlarının transfer listelerinde olan futbolcularının alternatiflerini arayan Beşiktaş için bomba bir iddia geldi. Azerbaycan'ı Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Karabağ takımının yıldızı Mahir Madatov'u Kartal kadrosuna katıyor. 20 yaşındaki Mahir Madatov için siyah-beyazlı yetkililer Bakü'ye gitti. Karabağ teknik direktörü Kurban Kurbanov'un bu transfere karşı olmadığı, yönetimler anlarşırsa oyuncuyu bırakamaya sıcak baktığı ifade edildi. Peki Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Mahir Madatov kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde...

mahir_madatov

MAHİR MADATOV KİMDİR?
Mahir Madatov 1997 Bakü doğumlu Azerbaycanlı futbolcu. Karabağ takımında forma giyiyor. Azerbaycan milli takımınında yer alıyor. 16 Temmuz 2016'te Karabağ'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Madatov 23 Ağustos 2015'te Shuvalan'a karşı ilk kez sahaya çıktı. Karabağ bu maçı 2-0 kazandı. Azeri futbolcu Avrupa'da ilk maçına 2016 yılında Larnholm F91 DudelangeUEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda çıktı. İlk Avrupa golünü 2017-18 UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka Kopenhag'a karşı kaydetti.

mahir_madatov_kimdir

MAHİR MADATOV KAÇ YAŞINDA?
1997 doğumlu Azerbaycanlı genç futbolcu Mahir Madatov 20 yaşında.

mahir_madatov_kimdir_1

MAHİR MADATOV HANGİ TAKIMDA OYNUYOR? (KARİYERİ)
Şuanda Azerbaycan Premier Ligi takımlarında Karabğa'ın formasını giyen Mahir Madatov'un kısa kariyerinde iki farklı tyakımın formasını giydi. Futbol hayatına Bakü U19 takımında başlayan genç yetenek ilk Profesyonel imzayı 16 Temmuz 2016'te Karabağ takımına attı. Karabağ formasıyla 22 kez sahaya çıkan Madatov bu maçların 11'i Azerbaycan Premier Liqası'nda, 6'sını Şampiyonlar Ligi elemesinde, 5'ini ise Şampiyonlar Ligi grup aşamasında forma giydi.

mahir_madatov_kimdir_2

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Sol ayaklı olan Mahir Madatov asıl mevkisi Sol kanat. Genç oyuncu hocasının görev vermesi halinde sağ açık ve Santrafor bölgelerinde de görev yapabiliyor.

mahir_madatov_hangi_mevkide_oynuyor

MAHİR MADATOV KÜNYE

Anavatandaki isim: Mahir Anar oğlu Mədətov
Doğum tarihi: 1 Tem 1997
Doğduğu il: Baku Azerbaycan
Yaş: 20
Boyu: 1,85 m
Uyruğu: Azerbaycan
Mevki: Forvet - Sol Kanat - Sağ Kanat
Ayak: Sol ayak
Güncel kulüp: Qarabag Agdam Qarabag Agdam
Takıma katılma tarihi: 1 Oca 2016
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2018

mahir_madatov_hangi_takAmda_oynuyor

SÜPER SOLAK, YÜKSELEN YILDIZ

Azeri futbolcu 17 yaşından beri üç yıldır ülkenin birinci liginde forma giyiyor. FC Bakü takımından iki yıl önce Qarabağ'a transfer oldu. Sol kanatta ileri dönük görev alan Mahir, sürati, çalımları, müthiş sol ayağıyla ve her geçen gün yükselen performansıyla dikkat çekiyor.

mahir_madatov_kacI_yasAnda

DEVLERE KARŞI FORMA GİYDİ

Azerbaycan genç milli takımlarının ardından A Milli Takım'da da forma giymeye başlayan futbolcu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de Chelsea, Roma gibi takımlar karşısında görev alarak genç yaşında önemli tecrübe kazandı. Ligde oynadığı 11 maçta 6 gol-4 asiste imza attı.

mahir_madatov_1

Beşiktaş'ın yeni transferi Mahir Madatov kimdir? ile ilgili etiketler Beşiktaş mahir madatov mahir madatov kimdir kaç yaşında hangi takımda oynuyor hangi mevkide oynuyor kariyeri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.