Beşiktaş'ın yeni transferi Ertaç Özbir kimdir?

Ertaç Özbir kimdir? Beşiktaş Ankaragücü'nden kaleci Ertaç Özbir'i transfer etti. Sezonun ilk transferini gerçekleştiren Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Ertaç Özbir hakkında internette birçok araştırma yapılmaya başlandı. Ertaç Özbir kimdir, kaç yaşında, nereli, Beşiktaş ne kadar bonservis ödeyecek, Ertaç Özbir ne kadar maaş alacak gibi sorulara yanıt aranıyor. Merak edilen konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki Ertaç Özbir kimdir? İşte yanıtı...

Ertaç Özbir kimdir? Tolga Zengin'in sözleşmesinin sona ermesinin ardından yedek kaleci için arayışları bulunan Beşiktaş, Ankaragücü'nden Ertaç Özbir ile anlaşma sağladı. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş'ın yeni transferi Ertaç Özbir hakkında internette birçok araştırma yapılmaya başlandı. Merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde. Peki Ertaç Özbir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Ertaç Özbir'in maaşı ve tüm ayrıntılar...

ERTAÇ ÖZBİR KİMDİR?

Kale için yerli bir kaleci arayan Beşiktaş, uzun süredir izlediği ve gündeminde olan Ertaç Özbir ile her konuda anlaştı. Başarılı file bekçisiyle her konuda anlaşma sağlayan İstanbul ekibi, transferi tamamlamak üzere. Yıllık 750 bin Euro (5 milyon lira) ücret karşılığında Ertaç Özbir, Beşiktaş'a imza atacak. Mukavelenin 2+1 senelik yapılması planlanıyor. Bu transfer için Evkur Yeni Malatyaspor'a herhangi bir bonservis bedeli de ödenmeyecek. 29 yaşında ve 1,87 metre boyundaki Ertaç Özbir, 4'ü Ziraat Türkiye Kupası 14'ü ise Süper Lig olmak üzere bu sezon şuana kadar 18 karşılaşmada görev aldı. Spor Toto Süper Lig'de 14 karşılaşmada bin 170 dakika sahada kalan Ertaç Özbir, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 karşılaşmada 390 dakika süre aldı. Ertaç Özbir, Spor Toto Süper Lig’de 51 karşılaşmada forma giydi.

ERTAÇ ÖZBİR ASKERDE

Beşiktaş ile anlaşma sağlayan ve bedelli askerlik görevini 11 Haziran'da İzmir'in Urla ilçesinde, yapan Ertaç Özbir'in 28 Haziran'da teskeresini alarak 11 Temmuz'da Beşiktaş'ın yapacağı kampa katılması bekleniyor.

ERTAÇ ÖZBİR KİMDİR?

25 Ekim 1989 doğumlu Ertaç Özbir Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi.

Yeni Malatyaspor'da oynayan futbolcu futbola Sincan Belediyespor başladı ve ardından Beypazarı Şekerspor altyapısına geçti. Burada 2007 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi ve genç yaşına ramen takımda hemen yer bulup düzenli oynamaya başladı. Sezon sonu birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı ve 2010-11 sezonunda Kasımpaşa'ya transfer oldu. Kasımpaşa için ilk Süper Lig karşılaşmasını 3 Ekim 2010 tarihinde Antalyaspor'a karşı oynadı.

Süper Ligde 2014-15 sezonunda 9 karşılaşmada forma giyen Ertaç özellikle Karabükspor maçında kurtardığı penaltı ve yaptığı başarılı hamleleriyle dikkat çekti. Ertaç sezon sonu PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. Şu anda Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'un başarısı için ter döküyor.

1 kez Türkiye U-21 millî takımına çağrılan Ertaç Özbir, bu karşılaşmada görev almadı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Ertaç Özbir kimdir? ile ilgili etiketler Transfer Tolga Zengin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.