Beşiktaş'ın yeni transferi Cyle Larin kimdir?

Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasının ardından forvet arayışına geçen Beşiktaş yeni forveti Cyle Larin oluyor. Beşiktaş'ın transferini bitirmek üzere olduğu Cyle Larin kimdir? Kaç yaşında. Hangi takımda? Hangi mevkide oynuyor? İşte genç futbolcu Cyle Larin ile ilgili bilinmeyenler ve detaylar haberimizde...

Cyle Larin kimdir? ABD Major Lig’de Orlando City formasını giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Cyle Larin'in şartların uygun olması durumunda Beşiktaş ara transfer döneminde genç futbolcuyu kadroya katması bekleniyor. Beşiktaş, forvet arayışlarında rotasını bir kez daha Cyle Larin'e çevirdi. Siyahbeyazlıların, Kanada Milli Takımı formasını da giyen ABD Major Lig ekibi Orlando City'in 22 yaşındaki forvetini yakın takibe aldığı öğrenildi. Larin'in, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği, bu nedenle de Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakabileceği belirtildi. Larin, vatandaşı Atiba Hutchinson'un önerisiyle daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş, ancak Alvaro Negredo kadroya katılınca, bu transferden vazgeçilmişti. Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasıyla forvet hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş bu transfere yoğun mesai harcıyor. Siyah-beyazlı idarecilerin, yılbaşı tatilinden sonra genç oyuncuyla bir araya gelip, ön görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Peki Beşiktaş'ın kadrosuna katması beklenilen genç yıldız Cyle Larin kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımda? Hangi mevkide oynuyor? İşte yıldız oyuncu ile ilgili detaylar...

cyle_larin_kimdir

CYLE LARİN KİMDİR?

2017’de MLS’te çıktığı 17 maçta 8 kez rakip fileleri havalandıran Cyle Larin, 1.88 boyunda ve tam bir pivot santrfor. Şenol Güneş’in istediği gibi sırtı dönük oynayabilen ve güçlü fiziği ile arkadaşlarına pozisyon hazırlama özelliklerine sahip olan 22 yaşındaki futbolcu, Kanada Milli Takımı’nda da 20 maça çıktı. Atiba, milli takımdan arkadaşı olan Larin’i bizzat yönetime önermişti.

cyle_larin_kim

CYLE LARİN KÜNYE

Adı: Cyle Larin
D.Tarihi: 17.05.1995
D.Yeri: Brampton
Ülkesi: Kanada
Mevki: Forvet
Boyu: 1.88
Ayak: Sağ
Kulübü: Orlando City
Kontrat: 31.12.2017
Milli takım: Kanada (20
maç 5 gol)

larin_kimdir

38 MAÇTA 13 GOLÜ VAR

Genç yaşına rağmen Kanada Milli Takımı'nda sürekli forma şansı bulan Cyle Larin, Dünya Kupası elemelerinde 10 maça çıkıp, 3 kez fileleri havalandırdı. Larin, ABD Major Lig'de ise 2017 yılında Orlando City formasıyla 28 maçta görev aldı. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 12 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

BEŞİKTAŞ GÜNDEMİ

VİDA KALPTEN BEŞİKTAŞLI

Beşiktaş'ın Borsa'ya bildirdiği Domagoj Vida, tatilini Dubai'de geçiriyor. Daha önce Zagreb'de Beşiktaş'a imzayı atan Hırvat stoper, 2 Ocak'ta İstanbul'da olacak ve takımla Antalya kampına katılacak. Vida, sadece 3 milyon 500 bin Euro karşılığı ön protokolü bozma şansına sahip olmasına ve çok önemli takımlardan teklif almasına karşın Beşiktaş'a verdiği sözü tutmuştu.

cyle_larin_kacI_yasIAnda

DEMBA BA'DA RİSK KORKUSU

İngiliz ekiplerinin transfer listesindeki Cenk Tosun'un alternatifleri arasında yer alan Demba Ba, eski takımı Beşiktaş'ın formasını tekrar giymek için sosyal medya başta olmak üzere, her türlü iletişim kanalından mesaj gönderiyor. Senegalli yıldızın yaşadığı uzun süreli sakatlığın, büyük bir risk olduğunu düşünen siyah-beyazlı yönetim ise işi ağırdan alıyor. Başkan Orman ve ekibi, Demba Ba konusundaki kararını önümüzdeki günlerde verecek.

cyle_larin_hangi_mevkide_oynuyor

ARDA TURAN RÜYASI BİTTİ!

Beşiktaş, ara transfer döneminde Barcelona'dan ayrılması beklenen Arda Turan için nabız yokluyordu. Ne var ki son gelen haberler milli yıldızın Türkiye'ye dönmek istemediği yönünde... Beşiktaş'ın teklifine ilk etapta olumlu yaklaşan Arda Turan, Roma ve Arsenal'den gelen cazip teklifler üzerine kararını değiştirdi. Tecrübeli oyuncunun yeni yılda İtalya veya İngiltere'de boy göstermesi bekleniyor.

cyle_larin_hangi_takAmda_oynuyor

Beşiktaş'ın yeni transferi Cyle Larin kimdir? ile ilgili etiketler Beşiktaş cyle larin cyle larin kimdir kaç yaşında hangi takımda hangi mevkide oynuyor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.