Beşiktaş'ın stadyum hesabından Mario Gomez'e ilginç veda: Eyşan...

Beşiktaş'ın stadyumu Vodafone Park'ın resmi sosyal medya hesabından takımın eski golcüsü ve bugün itibariyle futbolu bıraktığını açıklayan Mario Gomez için ilginç bir paylaşım yapıldı. Söz konusu paylaşımda, Beşiktaş'ı bırakıp gitmesi nedeniyle taraftarlar arasında, popüler bir dizinin karakteri olan ve Gomez için sık sık kullanılan 'Eyşan' ifadesinin kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'de Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Mario Gomez, futbolu bıraktı. Siyah-beyazlı takımın sosyal medya hesaplarından biri olan Vodafone Park, 34 yaşındaki isme veda etti.

SON MAÇINDA GOL ATTI

Alman golcü, kariyerindeki son maçında takımı Stuttgart'ın Bundesliga 2nin son haftasında sahasında oynadığı Darmstadt 98 maçıyla çıktı.

42nci dakikada attığı golle kariyerini noktalayan Gomez, bu gole rağmen takımının mağlup olmasına engel olamadı. Darmstadta galibiyeti getiren golleri 32nci dakikada Serdar Dursun, 53üncü dakikada Matthias Bader ve 88inci dakikada Tobias Kempe kaydetti. Türk futbolcu Serdar Dursun, takımının ikinci golünde de asisti yapan isim oldu.

Stuttgart'ın doğrudan Bundesliga'ya yükselmesinde attığı 7 golle katkı sağlayan Mario Gomez, 82nci dakikada yerini Sasa Kalajdzice bıraktı.

Beşiktaş'ın stadyum hesabından Mario Gomez'e ilginç veda: Eyşan...

Beşiktaş'ın stadyum hesabından Mario Gomez'e ilginç veda: Eyşan... ile ilgili etiketler Beşiktaş Mario Gomez vodafone park eyşan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.