Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları Erdek’te başladı

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu 42. ve son haftasında deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek şampiyon olan Beşiktaş, kutlamalara Erdek'te başladı.

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları Erdek’te başladı. Kartal Bakışı Platformu Başkanı Levent Erdoğan şampiyonluk sonrasında pandemi nedeniyle yurt içi ve dışında 10 bini aşkın siyah beyaz bayrak dağıttıklarını belirterek kazanılan şampiyonlukta Başkan Ahmet Nur Çebi yönetimi ve Teknik Direktör Sergen Yalçın oyuncularının büyük payı olduğunu söyledi.

 Şampiyonluk davetine katılan Erdek, Bandırma, Susurluk, Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Başkanları ve yöneticileri, Onursal Başkan Süleyman Seba ve yönetimini överek kazanılan şampiyonluklarda katkısı olanlara teşekkür ettiler.

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları Erdek’te başladı ile ilgili etiketler şampiyon Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.