Beşiktaş’ın Marcao planı!

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın, pazar günkü Galatasaray derbisine özel olarak hazırlanıyor. Hafta boyunca tesislere sabahın erken saatlerinde gelip teknik ekiple Galatasaray’ın maç videolarını izleyen Sergen Yalçın, Marcao’nun bölgesi üzerine yoğunlaşıp bu hattan bulacağı gollerle zafere uzanmayı planlıyor.

Süper Lig’de 26. hafta mücadelesinde pazar günü Galatasaray’a konuk olacak Beşiktaş'ta tüm planlar, 3 puan üzerine yapılıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, son haftalarda yakalanan çıkışı, Türk Telekom Stadı’nda da devam ettirmek istiyor.

Beşiktaş’ın Marcao planı!

Hafta başından beri yardımcılarıyla rakibin maç videolarını izleyen 47 yaşındaki teknik adam, Galatasaray’ın zaaflarını çalışıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın oynadığı son maçları detaylı şekilde izleyen Sergen Yalçın’ın, erken saatlerde Nevzat Demir Tesisleri’ne gelip sabah antrenmanı öncesi odasına kapanarak yardımcılarıyla analiz yaptığı bildirildi.

Sergen Yalçın, yardımcılarıyla beraber oyuncularını pazar günkü derbiye mutlak zafer parolasıyla hazırlıyor.

3 İSME ÖZEL GÖREV

Cim Bom’un özellikle oyunun ikinci yarılarında performans düşüklüğü yaşadığını düşünen Sergen Yalçın, 60. dakikadan sonra vitesi artırmayı ve hücum pres yapmayı planlıyor. Bu konuda Atiba, Boateng ve Burak Yılmaz’la da görüşen Yalçın, özellikle Marcao’nun üzerine yoğunlaşıyor.

Brezilyalı stoperin hataya müsait olduğunu oyuncularına anlatan Sergen Yalçın, presin önemine dikkat çekip 24 yaşındaki savunmacının bulunduğu bölgeyi zorlayıp golü bu hattan bulmanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş’ın Marcao planı! ile ilgili etiketler Galatasaray Marcao Sergen Yalçın Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.