Beşiktaş'ın Konyaspor'a Abdülkerim Bardakçı teklifi!

Beşiktaş transfer haberi...Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları devam ediyor. Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile gelecek sezon planlamasını yapan siyah beyazlıların ilk hedefi belli oldu. Beşiktaş takasta para + Başakşehir'den geri dönen Salih Uçan'ı kullanacak.

Beşiktaş'ta seçim yaklaşırken transfer çalışmaları da devam ediyor.

Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda temaslarını sürdürürken stoper konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı'yı uzun süredir isteyen siyah-beyazlılar, bu transfer için 2 milyon Euro önerse de yeşil-beyazlılardan son olarak 5 milyon Euro yanıtı almıştı.

Oyuncuyla anlaşsa da bonservis bedelini indirmeye çalışan Beşiktaş cephesi, yeni formül olarak takas isimler önermeyi planlıyor.

Siyah-beyazlılar, Ismael'in de onayı doğrultusunda sözleşmesi devam eden ve kadroda düşünülmeyen isimleri, yeşil-beyazlı takıma sunacak.

Abdülkerim'i çok isteyen Beşiktaş, bu oyuncunun transferini kısa süre içerisinde netleştirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş'ın Konyaspor'a Abdülkerim Bardakçı teklifi! ile ilgili etiketler Konyaspor Beşiktaş Abdülkerim Bardakçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.