Beşiktaş'ın Kagawa planı ortaya çıktı!

İspanya'dan teklif beklediği için Beşiktaş'ı oyalayan Kagawa için siyah-beyazlı yönetim adeta beyin fırtınası yapıyor.

Beşiktaş, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen Shinji Kagawa konusunda acele etmiyor. İspanya'dan Real Betis, Celta Vigo ve Getafe takımlarının takip ettiği Japon oyuncu, siyah beyazlılardan süre istemişti. 30 yaşındaki futbolcunun La Liga'dan teklif gelme ihtimalini değerlendirip son ana kadar bekleme stratejisini belirlediği öğrenildi. Bunun üzerine yönetim de teklifini yapıp geri çekildi.

İLGİDEN MEMNUN

Sözcü'nün haberine göre, siyah beyazlı yönetici Hüseyin Yücel, Japonya'da bir araya geldiği Shinji Kagawa'non önüne yıllık 2.4 milyon euroluk bir teklif koydu. Kendisine gösterilen ilgiden çok mutlu olan ünkü futbolcu, menajeriyle diğer teklifleri de masaya yatırdıktan sonra cevabını vereceğini bildirdi. Bunun üzerine Beşiktaş da beklemeye geçerek Kagawa'ya transferde tok alıcı olduğunu gösterdi.

Beşiktaş'ın Kagawa planı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler İspanya Kagawa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.