Beşiktaş'ın Kaan Ayhan ve Cenk Tosun planı... Biri devre arasında biri sezon sonunda

Beşiktaş devre arasında Kaan Ayhan'ı, sezon sonunda ise Cenk Tosun'u transfer etmenin planlarını yapıyor. Yaz transfer döneminde çok istediği milli stoperin transferinde Sassuolo kulübüyle anlaşamayan Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk için kritik bir hamle olacağını düşündüğü bu transferi bitirmeye kararlı... Tosun Paşa ise sezon sonu bedavaya gelecek.

Beşiktaş, Kaan Ayhan transferinden vazgeçmiyor.. Siyah-Beyazlılar, eski golcüsü Cenk Tosun'u da Everton'dan tapusuyla birlikte almanın planlarını yapıyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; yaz transfer döneminde çok istediği ancak alamadığı milli stoper Kaan Ayhan için devre arasında yeni bir girişimde bulunulacak. 26 yaşındaki futbolcu bu yaz Beşiktaş'la her konuda anlaşmış ancak Serie A ekibi Sassuolo, transfer için yüksek bonservis talebinden geri adım atmayınca görüşmeler askıya alınmıştı.

KAAN GELMEYE HAZIR

Başarılı stoperden vazgeçmeyen Siyah-Beyazlılar, İtalyan takımının oyuncu hakkındaki kararını değiştirmesini bekliyor. Sassuolo'yu ikna etmeye çalışan Beşiktaş, bu transferi ocak ayında bitirmeyi hedefliyor. Serie A'da fazla forma şansı bulamayan Kaan da haber göndererek siyah-beyazlı kulübe gelmeye hazır olduğunu söyledi. Hem stoper hem de sağ bek oynayabilen ve yerli oyuncu olması nedeniyle Sergen Yalçın'ın elini güçlendirecek olan Kaan Ayhan, milli takımın Norveç ve Letonya maçı kampında bulunuyor.

26 yaşındaki milli stoper, bu sezon ise 3 mücadelede ter dökerken toplam 98 dakika sahada kaldı.

CEN TOSUN BEDAVAYA GELİYOR

Geçen sezon devre arasında Beşiktaş'a kiralık olarak dönen ancak Erzurum deplasmanındaki bozuk zeminde sakatlanarak sahalardan 6 ay uzak kalan Cenk Tosun, Everton'la geçtiğimiz hafta çalışmalara başlamıştı. Siyah-Beyazlı formayla 4 maça çıkabilen ve İngiliz kulübüyle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Tosun Paşa, sezon sonu Beşiktaş'a geri dönecek.

Cenk Tosun, 2017-18 sezonun devre arasında Premier League ekibine 22.5 milyon euroya satılmıştı.

 Beşiktaş'ın Kaan Ayhan ve Cenk Tosun planı... Biri devre arasında biri sezon sonunda

SERGEN YALÇIN KAÇ MAÇ CEZA ALACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. Yalçın, Sivasspor maçının ilk yarısının sonlarında sahaya girerek topa vurmuş ve maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'dan kırmızıı kart görmüştü.

Uğurlu'nun çalmadığı bir faule sinirlenen Beşiktaş'ın hocasının ağzından çıkan kötü sözler ise kameralara yansımıştı.

Beşiktaş'ın Kaan Ayhan ve Cenk Tosun planı... Biri devre arasında biri sezon sonunda ile ilgili etiketler Kaan Ayhan Cenk Tosun Beşiktaş Sergen Yalçın A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.