Beşiktaş'ın Kaan Ayhan planı... Adem Ljajic + bir miktar para...

Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için çok uğraştığı milli futbolcu Kaan Ayhan'ın peşini bırakmıyor. Sassuolo'ya devre arasında yeni bir teklif yapmaya hazırlanan Siyah-Beyazlıl yönetim, Adem Ljajic'i pakete dahil etti. Kadro dışı bırakılan Ljajic'in Serie A geçmişi Kartal'ın elini güçlendiriyor.

Kaan Ayhan'ı devre arasında takıma katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yeni bir teklifle Sassoulo'nun kapısını çalmaya hazırlanıyor. Fanatik'in haberine göre; Serie A ekibine para + Adem Ljajic teklif edilecek.

"Transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen ancak kalıp oynamasa da 4.2 milyon euroluk maaşını almaya devam eden Sırp futbolcuyla da konunun görüşüleceği kaydedildi.  Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçen ay bir TV programında yaptığı açıklamada Kaan Ayhan için ocak ayında girişimlere devam edeceklerini söylemişti."

Çebi, “Kaan Ayhan için bıkmadan, usanmadan kapıyı çalacağız. Şimdi birileri de devreye girebilir. Beşiktaş’a gelmek istiyor, biz de istiyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

"Siyah-beyazlılar, eğer bu operasyonu sonuçlandırabilirse hem kadrosuna önemli bir takviye yapmış olacak hem de yararlanamadığı bir futbolcuyu elinden çıkarıp yüksek maliyetinden de kurtulacak. Ljajic’in yarım dönemlik 2.1 milyon euroluk maaşını ödeyen Kartal, bu operasyonu tamamlarsa diğer kısımdan kurtulacak."

ZATEN SERİE A'DAN GELMİŞTİ

Adem Ljajic, Beşiktaş'a bir başka Serie A ekibi Torino'dan transfer edilmişti. Torino'nun yanı sıra Fiorentina, Roma ve İnter formaları da giyen 30 yaşındaki Ljajic, Çizme’de 10 sezonda 224 maça çıkmış bir isim... Siyah-Beyazlılar, Fikret Orman döneminde önce kiraladığı Adem Ljajic'i ertesi sezon 6.5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı

Geçen sezon beklentileri karşılayamayan ve teknik direktör Sergen Yalçın tarafından üstü çizilen tecrübeli futbolcu, Ümraniye'de bireysel çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş'ın Kaan Ayhan planı... Adem Ljajic + bir miktar para... ile ilgili etiketler Beşiktaş Kaan Ayhan Adem Ljajic Serie A Sergen Yalçın sassuolo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.