Beşiktaş'ın gözü bu turda... Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off Turu'na yükselen takımlar belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde 3. Tur maçları tamamlanırken Play-Off Turu'na yükselen takımlar da belli oldu. Önümüzdeki sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Beşiktaş da gözünü bu tura dikti... Salzburg, Benfica ve Shakhtar Donetsk takımlarından birinin bu turda elenmesi halinde Siyah-Beyazlılar 3. torbada yer alabilecek.

Bu yıl Türkiye adına Beşiktaş'ın grup aşamasında dahil olacağı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. Eleme Turu, dün gece oynanan rövanş maçlarıyla tamamlandı. 10 karşılaşma sonrası Play-Off Turu'na yükselen takımlar belli oldu.

Dün gece oynanan maçların sonuçları şöyle:

Slavia Prag (Çekya) 1 - Ferencvaros (Macaristan) 0
Sheriff Tiraspol (Moldova) 1 - Kızılyıldız (Sırbistan) 0
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) 2 - Genk (Belçika) 1
Monaco (Fransa) 3 - Sparta Prag (Çekya) 1
Midtjylland (Danimarka) 0 - PSV Eindhoven (Hollanda): 1
Ludogorets (Bulgaristan) 2 - Olympiakos (Yunanistan) 2 (4-1 penaltılarla)
Young Boys (İsviçre) 3 - CFR Cluj (Romanya) 1
Benfica (Portekiz) 2 - Spartak Moskova (Rusya) 0
Rangers (İskoçya) 1 - Malmö (İsveç) 2

TUR ATLAYAN TAKIMLAR

Tamamlanan maçlar sonrası Ferencvaros, Sheriff Tiraspol, Shakhtar Donetsk, Monaco, PSV Eindhoven, Young Boys, Ludogorets, Benfica, Malmö ve Dinamo Zagreb tur atlayan taraf oldu.

Play-Off Turu'nda ortaya çıkan eşleşmeler şöyle:

Sheriff - Dinamo Zagreb
Malmö - Ludogorets
Benfica - PSV
Monaco - Shakhtar Donetsk
Salzburg - Brondby
Young Boys - Ferençvaros

CÜNEYT ÇAKIR DA MAÇ YÖNETTİ

İsviçre ekibi Young Boys'un sahasında Romanya Ligi ekiplerinden Cluj'u ağırladığı maçta, Türk hakem Cüneyt Çakır görev yaptı.

BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ PLAY-OFF TURU'NDA

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş da Play-Off Turu'nda oynanacak maçlara gözünü dikmiş durumda. Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında dahil olacak Siyah-Beyazlılar, şu an 4. torbada yer alıyor.

Güçlü rakiplerle eşleşmemek adına 3. torbada yer almak isteyen Beşiktaş, UEFA Kulüpler Sıralaması'nda yeri nedeniyle de 4. torbanın zirvesinde yer alıyor.

HANGİ SONUÇLAR BEŞİKTAŞ'I 3. TORBAYA ÇIKARIR? 

Siyah-Beyazlıların 3. torbada yer alabilmesi adına, Play-Off Turu'nda mücadele edecek olan Salzburg, Benfica ve Shakhtar Donetsk'ten birinin elenmesi gerekiyor. Bu takımlardan birinin elenmesi halinde Beşiktaş önemli bir avantaj yakalamış olacak. 

Beşiktaş'ın gözü bu turda... Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off Turu'na yükselen takımlar belli oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi Play-Off
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.