Beşiktaş'ın Diallo transferi zora girdi: 5 takım devreye girdi

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Diallo konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlıların Manchester United ile yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç çıkarken, genç oyuncu için 5 takımın devreye girmesi transferi zora sokabilir.

Manchester United, geçen sezon 40 milyon euroya transfer ettiği 20 yaşındaki kanat oyuncusunu bedelsiz olarak kiralamaya hazır. Beşiktaş, Amad Diallo için hemen harekete geçti ancak Fildişili yıldız için tam 5 rakibi daha var.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerian Ismael, her iki kanatta da oynayabilecek bir oyuncu isteyince yönetim kolları sıvamıştı. Beşiktaş yönetimi, birçok ismi hedef olarak belirledi. Siyah beyazlılar Manchester United’ın geçen sezon Atalanta’dan 40 milyon Euro’ya transfer ettiği Amad Diallo’yu kiralama kararı alması sonrası bu oyuncu için hemen harekete geçti. İngiliz ekibiyle yapılan görüşmede, “Oyuncuyu ikan edin, bedelsiz olarak kiralayabiliriz” yanıtı geldi. 20 yaşındaki yıldız da düzenli olarak oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. Bu nedenle Beşiktaş’a sıcak bakıyor. Yine de siyah beyazlılar için bu transfer kolay olmayabilir.

5 TAKIM DEVREYE GİRDİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Diallo’nun kiralanacağının duyulmasının ardından bir anda talip yağdı. Belçika’dan Anderlecht, İtalya’dan Sampdoria, Yunanistan’dan Olympiakos ve İngiltere Championship’ten Sunderland ve Blackpool da Diallo için Manchester United’ın kapısını çaldı. İngiliz devi, tüm kulüplere olumlu yanıt vererek seçimi genç oyuncuya bıraktı. Yönetim şimdi Amad Diallo’yu ikna ederek bu transferi bitiren takım olmak için çalışıyor.

 

Beşiktaş'ın Diallo transferi zora girdi: 5 takım devreye girdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Manchester United diallo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.