Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız Alex Teixeira yine sakatlandı, bu kez en az 1 ay yok...

Beşiktaş'ın bu yaz binbir güçlükle transfer ettiği Brezilyalı yıldız Alex Teixeira yine sakatlandı... Giresunspor maçında son 20 dakika oynayan sambacının sol uyluk arka adalesinde kanama ve kısmi yırtık saptandı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira'nın sol uyluk arka adalesinde kanama ve yırtık tespit edildiğini bildirdi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Teixeira'nın sağlık durumuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A takımımızın Spor Toto Süper Lig'de GZT Giresunspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından sol uyluk arka adalesinde ağrı hissetmesi sebebiyle Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçen Alex Teixeira'nın sol uyluk arka adalesinde kanama ve kısmi yırtık saptanmıştır. Alex Teixeira'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

1.5 YILDIR TOP OYNAMIYOR

Son olarak Çin'in Jiangsu FC takımında top koşturan Alex Teixeira uzun süredir üst düzey futboldan uzak olduğu gerekçesiyle bir türlü forma giremiyordu. Sambacı bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 10 maçta 487 dakika süre alırken 2 gol attı. Alex Teixeira, Devler Ligi'nde ise 3 maçta forma giydi.

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız Alex Teixeira yine sakatlandı, bu kez en az 1 ay yok... ile ilgili etiketler Beşiktaş Alex Teixeira
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.