Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Jackson Muleka, İstanbul'a geliyor! Saat kaçta olacak?

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Demokratik Kongolu futbolcu Jackson Muleka bugün saat 19.15'te İstanbul'a gelecek. Geçen sezonun ikinci yarısı Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile 14 maça çıkan Kongolu forvet, 12 gol ve 4 asistlik performans göstermişti.

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, bir transferi daha bitiriyor. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren futbolcuyla anlaşma sağladı. Belçika ekibinde Standart Liege'de forma giyen Jackson Muleka, Beşiktaş'a resmi imza atmak için İstanbul'a gelecek. Muleka'nın bugün saat 19.15'te Brüksel-İstanbul uçağı ile İstanbul Havalimanı'na gelmesi bekleniyor.

KAP BİLDİRİMİ YAPILDI

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jackson Muleka Kyanvubu'nun transferi konusunda kendisi ve kulübü Standard de Liege SA ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı. 

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Jackson Muleka, İstanbul'a geliyor! Saat kaçta olacak? ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Jackson Muleka
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.