Beşiktaş'ın Ağustos 2005 doğumlu forveti Semih Kılıçsoy profesyonel oldu

Beşiktaş Kulübü, altyapısından yetişen genç futbolcu Semih Kılıçsoy ile profesyonel sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde 5 yıldır bulunan ve son olarak 19 Yaş Altı Takımı'nda forma giyen 2005 doğumlu forvet oyuncusu ile profesyonel sözleşme imzalandığı bildirildi.

Beşiktaş altyapısından yetişen 2005 doğumlu forvet Semih Kılıçsoy, profesyonel oldu. Siyah-Beyazlılar 16 yaşındaki futbolcuyla profesyonel sözleşme imzaladı. Altyapıdan yetşien 2001 doğumlu kaleci Ersin Destanoğlu ve aynı yaştaki sol bek Rıdvan Yılmaz'ı geçen sezon 11'e monte eden Kartal, "özkaynak"tan futbolcu yetiştirmeye devam ediyor.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde 5 yıldır bulunan ve son olarak 19 Yaş Altı Takımı'nda forma giyen 2005 doğumlu forvet oyuncusu ile profesyonel sözleşme imzalandığı bildirildi.

Semih Kılıçsoy'un sözleşmeyi BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde; futbol altyapı ve tüm branşlar spor okullarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Fırat Fidan, Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ve Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi'nin yer aldığı törende imzaladığı aktarıldı. Genç Kartal, imzanın ardından ailesiyle fotoğraf verdi.

Beşiktaş'ın Ağustos 2005 doğumlu forveti Semih Kılıçsoy profesyonel oldu

ALTYAPIDAN 5 İSİM KADRODA

Beşiktaş kadrosında altyapıdan yetişen 5 isim bulunuyor. Ersin ve Rıdvan'ın yanı sıra 17 yaşındaki file bekçisi Emre Bilgin takımın 3. kalecisi konumunda... 2003 doğumlu stoper Serdar Saatçı ise sakatlık krizinde gelen şansı iyi kullanmış ve Devler Ligi'nde bile görev yapmıştı. 30 yaşındaki Necip Uysal ise altyapısından yetiştiği Beşiktaş'tan başka takımda forma giymedi.

Beşiktaş'ın Ağustos 2005 doğumlu forveti Semih Kılıçsoy profesyonel oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Semih Kılıçsoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.