Beşiktaş'ın 21 günde 6 maç oynayacağı zorlu fikstür Başakşehir'de başlıyor

Süper Lig'de ilk 8 haftayı 17 puan toplayarak 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir maçıyla zorlu bir fikstüre giriyor. Siyah-Beyazlılar 21 günde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2 ve Süper Lig'de 4 olmak üzere arka arkaya maçlar oynayacak. Galatasaray ve Trabzonspor maçları da bu fisktürde...

Beşiktaş'ı lige verilen milli aranın ardından oldukça zorlu bir fikstürün içine giriyor. 21 günde Şampiyonlar Ligi'nde 2 ve Süper Lig'de 4 olmak üzere arka arkaya maçlar oynayacak olan Siyah-Beyazlılar'ın serisi Medipol Başakşehir maçıyla başlıyor.

Başakşehir deplasmanının ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Sporting Lizbon'u ağırlayacak olan siyah beyazlılar için, bu maç fazlasıyla önem taşıyor. Devler arenasında ilk iki maçını kaybeden Sergen Yalçın'ın öğrencileri, iddiasını sürdürebilmek için Sporting Lizbon'u mutlaka yenmek zorunda.

Lizbon maçının ardından sezonun ilk derbisine çıkacak olan Beşiktaş, 25 Ekim'de sahasında Galatarasay'ı ağırlayacak. Siyah beyazlıların bu zorlu serisi, Hatayspor ve Sporting Lizbon deplasmanlarından sonra İstanbul'da Trabzonspor maçıyla bitecek ve iki haftalık milli araya girilecek.

Beşiktaş'ın Kasım ayında milli aradan sonraki rakipleri ise Alanyaspor ve Ajax olacak.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI YARIN AKŞAM

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'le karşılaşacak. Yarın akşam Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadele beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak.

Siyah beyazlılar 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 17 puan toplayarak ligde 3. sırada bulunuyor. İstediği sonuçları bir türlü alamayan Başakşehir ise 8 maçta 2 galibiyet ve 6 mağlubiyet alarak sadece 6 puan toplayarak 15. sırada yer aldı. Turuncu-lacivertliler bu sonuçların ardından Aykut Kocaman'la yollarını ayırarak teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu getirildi.


SAKAT FUBOLCULARIN ÇOĞU İYİLEŞTİ

3. haftadan itibaren sakat futbolcuları her maç artan ve Ajax deplasmanının son çeyreğini altyapıdan 2 stoperle tamamlayan Beşiktaş, milli arada bir çok futbolcunun iyileşmesiyle yeniden tamama yakın bir kadroya sahip oldu.

Covid-19'u atlatan Montero, sakatlıkları geçen Larin, Atiba, Ghezzal ve Welinton oynayacak duruma gelirken, parmağından ameliyat olan Kenan Karaman, takımdan ayrı çalışan Georges Kevin N'Koudou, Pjanic ve Mehmet Topal bir yandan tedavilerine de devam ediyor.

Siyah-beyazlılarda 8. hafta oynanan Altay maçı öncesinde de Necip, Vida ve Alex Teixeira iyileşmişti. Beşiktaş'ın Başakşehir karşısındaki muhtemel onbiri şöyle:

Ersin-Rosier-Welinton-Vida-Rıdvan-Josef-Ghezzal-Atiba (Teixeira) - Oğuzhan-Larin-Batshuayi

Beşiktaş'ın 21 günde 6 maç oynayacağı zorlu fikstür Başakşehir'de başlıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.