Beşiktaş'ı yerin dibine soktular, kendileri TFF'nin kapısını çaldılar...

Daha önce bu konuda talepte bulunmayı düşünen Beşiktaş'a ağır eleştirilerde bulunan Fenerbahçe, fikstürdeki maç programı planlaması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayette bulunacak.

Sarı-lacivertliler, ligdeki Beşiktaş derbisinin ardından (25 Şubat) Ziraat Türkiye Kupası'nda Siyah-Beyazlı ekip ile perşembe günü (1 Mart) karşılaşacak.
Sarı-lacivertliler kupa maçının ardından ise 2 gün dinlendikten sonra 3'üncü gün Teleset Mobilya Akhisarspor ile ligde oynayacak.

Beşiktaş ve Galatasaray ise 3 gün dinlenip 4'üncü gün maça çıkacaklarına vurgu yapmaya hazırlanan Sarı-lacivertli ekip Beşiktaş ve Galatasaray'ın kendilerinden fazla dinlenip maça çıkacak olmasından rahatsız olduğu için TFF'ye başvuru yapacak.

Beşiktaş'ın yoğun fikstüründen şikayetçi olmasına ağır eleştiri getiren Fenerbahçe'nin bu hamlesi gerçekten çok konuşulacak.

Beşiktaş'ı yerin dibine soktular, kendileri TFF'nin kapısını çaldılar... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş TFF
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.