Beşiktaş'a Vida piyangosu!

Dünya Kupası'nın parlayan yıldızı Vida'nın değeri git gide artıyor. İngiliz basını Arsenal'in Yıldız oyuncuya, 28 milyon euroluk bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çaldığını iddia etti.

Beşiktaş'ta geleceği en çok merak edilen isimlerden olan Domagoj Vida için İngiliz basınından ciddi bir iddia gündeme geldi.

The Sun'da yer alan habere göre; İngiltere'de 9 Ağustos'ta sona erecek transfer dönemi öncesinde Arsenal, bir kez daha Domagoj Vida için harekete geçti. Arsenal'in Beşiktaş'a Vida için 28 milyon euroluk bir teklif sunacağı iddia edildi.

Savunmaya takviye isteyen Unai Emery, Vida isminde ısrarcı olurken Arsenal'in bu transferi gerçekleştirmesi için Shkodran Mustafi ve Danny Welbeck ikilisinden birini satarak kaynak yaratması bekleniyor.

İngiliz basınında geniş yer bulan haberde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da Vida'yı iyi bir bedele satmayı düşündüğünün altı çizildi.

Arsenal'in yanı sıra Premier League'in yenisi Wolverhampton da Vida ile yakından ilgileniyor.

Beşiktaş'a Vida piyangosu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Arsenal Vida
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.