Beşiktaş'a transferde rakip çıktı!

Beşiktaş'ın Talisca'ya alternatif olarak gördüğü Olimpiakos'un yıldızı Konstantinos Fortounis'e Avrupa'dan önemli bir kulüp daha talip oldu.

Son günlerde adı Beşiktaş'la anılmaya başlayan Olympiakos'un yıldız orta sahası Konstantinos Fortounis'le ilgili Yunan medyası flaş bir iddia ortaya attı.

Fanatik'in haberine göre; Siyah Beyazlı yönetimin Anderson Talisca'nın alternatifi olarak belirlediğinin iddia edildiği Yunan futbolcuya Avrupa'nın dev kulüplerinden biri daha talip oldu.

Yunanistan'da yayım yapan Sigma Live adlı internet sitesi 10 numara pozisyonunda forma giyen oyuncuyla Olimpik Marsilya'nın da ilgilendiğini yazdı.

Haberde sözleşmesi 2020 yılında bitecek Fortounis için konuşulan bonservis bedelinin ise 7 ila 10 milyon euro olduğu belirtildi.

Beşiktaş'a transferde rakip çıktı! ile ilgili etiketler Beşiktaş konstantinos fortounis Olympiakos
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.