Beşiktaş'a nazar değdi: 22 kişi korona!

Beşiktaş: "Bugün itibarıyla 7 A Takım sporcumuz, 7 A Takımımızda oynama uygunluğu bulunan Basketbol Gençler Ligi Takımı sporcumuz ve 2 A Takımımızın antrenmanlarında yer almış genç sporcumuz ile Yardımcı Antrenörümüz, Masörümüz ve BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde görevli dört çalışanımızın; tedavi, takip ve izolasyon süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda devam edilmektedir."

Beşiktaş'a basketbolda şok üstüne şok... Kadın takımından sonra erkek takımını da koronavirüs vurdu. Siyah-Beyazlılar'da Beşiktaş'ta 7'si A Takım'dan olmak üzere 22 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

ING Basketbol Süper Ligi'nde müthiş bir çıkış yakalayan, Alperen Şengün, Şehmus Hazer ve Furkan Haltalı gibi gençlerin yanı sıra skorer Amerikalıları'yla bu sezon zirveye oynayan Kartal, sahaya çıkaracak oyuncu bulamıyor!

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Hafta başı Beşiktaş Icrypex Takımımızdan üç sporcuda Covid-19 pozitif tespit edilmesinin ardından antrenmanlara ara verilmiş ve bulaşma ihtimali göz önünde bulundurularak takip eden günlerde testler tekrarlanmıştır.

Bugün itibarıyla 7 A Takım sporcumuz, 7 A Takımımızda oynama uygunluğu bulunan Basketbol Gençler Ligi Takımı sporcumuz ve 2 A Takımımızın antrenmanlarında yer almış genç sporcumuz ile Yardımcı Antrenörümüz, Masörümüz ve BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde görevli dört çalışanımızın; tedavi, takip ve izolasyon süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda devam edilmektedir.

Beşiktaş Icrypex Takımımız ile Bahçeşehir Koleji arasında yarın (4 Nisan) oynanması planlanan ING Basketbol Süper Ligi karşılaşması, takımımızda altıdan fazla Covid-19 pozitif durumda sporcu bulunması sebebiyle Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Basketbola Dönüş Protokolü’nün 12. Bölüm Müsabakaların Ertelenmesi başlıklı maddesi uyarınca ileri bir tarihe ertelenmiştir."

Beşiktaş'a nazar değdi: 22 kişi korona! ile ilgili etiketler Beşiktaş Basketbol Süper Ligi Alperen Şengün
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.