Beşiktaş'a gol makinesi! 85 maçta 93 gol attı..

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Yeni sezon için hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın, Olympiacos'un golcüsü Youssef El Arabi'nin peşinde olduğu iddia edildi. El-Arabi, son 4 sezonda çıktığı 85 lig maçında toplam 93 gol kaydederek dikkatleri çekmiş durumda.

Yeni sezon için hücum hattına takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, eski oyuncusu Vincent Aboubakar için çalışmalarını sürdürürken gündeme gelen son isim Olympiacos'un golcüsü Youssef El Arabi oldu.

Beşiktaş'a gol makinesi! 85 maçta 93 gol attı..

Beşiktaş, bu sezon Olympiacos ile oldukça başarılı bir performans sergileyen 33 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istese de işi kolay gözükmüyor.

Fosonline'ın haberine göre Olympiacos, 2021'e kadar kontratı bulunan oyuncuyu satmaya sıcak bakmıyor. Bu doğrultuda Yunan ekibinin gelen birçok transfer teklifini reddettiği belirtiliyor. Oyuncunun da Yunanistan'da mutlu olduğu fakat Beşiktaş'ın teklifinin niteliğinin de belirleyici olabileceği aktarılıyor.

Kariyerinin altın çağını yaşıyor

Bu sezon Olympiacos formasıyla ligde 25 maça çıkan Faslı oyuncu; 17 gol, 6 asistlik performans sergiledi. 2016-19 yılları arasında formasını giydiği Al-Duhail ile ise 60 maçta 76 gollük bir dönem geçirmişti.

Beşiktaş'a gol makinesi! 85 maçta 93 gol attı.. ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Süper Lig Youssef El Arabi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.