Beşiktaş'a bir kötü haber de Atiba'dan

Sakat ve cezalı isimlerin çokluğunda kadro kurmakta zorlanan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a bir kötü haberde Atiba'dan geldi. Cenk Tosun, Ajdin Hasic, Oğuzhan Özyakup, Vincent Aboubakar ve Cyle Larin'in ardından sakatlık yaşayan 6. futbolcu Atiba oldu.

Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor'u konuk edecek Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson şoku... Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Cyle Larin'den yararlanamayacak olan Siyah-Beyazlı ekipte tecrübeli futbolcu adale ağrıları sebebiyle maç kadrosundan çıkartıldı. Şampiyonluk yolunda çok kritik bir sınav verecek olan Beşiktaş'ta Atiba ile birlikte eksik sayısı da 7'ye yükseldi.

Siyah-beyazlı ekipte, Kayserispor maçında Brezilyalı stoper Welinton da kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Beşiktaş, Kayserispor karşısına 7 futbolcusundan yoksun çıkacak.

Forvetsiz kalan Kartal, ileri uçta Kevin N'Koudou ile mücadele edecek. Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra henüz maç kazanamayan Kayserispor ise kümede kalma savaşında acil puana ihtiyaç duyuyor.

Saat 20.30'da başlayacak mücadelede Cüneyt Çakır düdük çalacak.  

Beşiktaş'a bir kötü haber de Atiba'dan ile ilgili etiketler Beşiktaş Kayserispor Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.