Beşiktaş'a Amerikalı forvet... Siyah-Beyazlılar Trevon Bluiett'i transferini açıkladı

Şeyhmus Hazer'i Fenerbahçe Beko'ya, Alperen Şengün'ü de NBA'e kaptıran Beşiktaş Icrypex, kadrosunu Amerikalı oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki forvet Trevon Bluiett'i kadrosuna kattı. Bluiett kariyerinde ilk kez ABD dışında basketbol oynayacak.

Beşiktaş Icrypex, Amerikalı forvet Trevon Bluiett'i transfer ettiğini açıkladı. Yeni sezonda play-off hedefleyen Siyah-Beyazlılar, Jason Bone ve Steve Vasturia transferleriyle de dikkat çekmişti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Icrypex takımımız, Birleşik Amerikalı basketbolcu Trevon Bluiett ile sözleşme imzaladı. Trevon Bluiett son olarak NBA G-League takımlarından Salt Lake City Stars'ta forma giydi" ifadeleri kullanıldı.

2018 NBA draftında seçilemeyen 1994 doğumlu kısa forvet, kariyerinin ilk Avrupa macerasına Beşiktaş'ta başlıyor. 1.98'lık Bluiett son 2 sezondur Utah Jazz'ın NBA Gelişim Ligi'ndeki ekibi Salt Lake City Stars'da forma giyiyordu. 

Beşiktaş'a Amerikalı forvet... Siyah-Beyazlılar Trevon Bluiett'i transferini açıkladı ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Beşiktaş Icrypex Trevon Bluiett
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.