Beşiktaş'a Aboubakar müjdesi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın seneye de Beşiktaş forması giyeceğini açıkladı. Çebi, "Kontratını ben yaptım. Opsiyon hakkı Beşiktaş'ın elinde. Aboubakar, gelecek sezon bizle birlikte oynamaya devam edecek. Nokta" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Nevzat Demir Tesisleri'nde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Çebi, bir gazetecinin "Aboubakar sözleşmesinde iyileştirme istiyor, o yüzden mutsuz. 30 maç oynarsa otamatikman sözleşmesi uzar maddesi var, onun için son haftalarda oynamıyor" şeklinde yorumlardan bahsettiği sorusu üzerine net bir açıklama yaptı.

Çebi, "Aboubakar son derece naif, kafasında art niyet olmayan bir futbolcu. Top oynamamak gibi bir teklifi olmamıştır. Bunlar külliyen yalandır. Kontratını ben yaptım. Önümüzdeki sezon bizimle devam edecektir. Opsiyon varsa kullanma hakkı Beşiktaş'a aittir. Nokta."

Çebi, "Aboubakar'sız da şampiyon oluruz. Aboubakar bizim için çok kıymetli. Aboubakar, Beşiktaş'ta top oynamaya devam edecektir. Futbolcuların üzerindeki oynanan oyunlardan geri duralım. Kimsenin anlamayacağı kadar tepkimiz sert olabilir. Herkes haddini bilsin" diye konuştu. 

GHEZZAL VE ROSİER İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Rosier ve Ghezzal konusunda ise Çebi, "İkisini de takımımıza kazandırmak istiyoruz: Görüşmeler devam ediyor. Nokta koyduğumuz bir görüşme olmadı. Aboubakar dahil oyuncuların hepsi burada top oynamak istiyor" ifadelerini kullandı. 

Çebi'nin basın toplantısından satırbaşları şöyle:

Net bir şekilde söylüyorum, şampiyon biziz. Daha 6-7 maç var. Erken şampiyonluk ilanı yapılmamalı dedim. Kamuoyundaki algı nedeniyle son 2-3 hafta neler demeye başladık. Efendiliğimizle, diğer takımlara saygımızdan söylemiyorduk. Artık diyorum, şampiyon biziz. Onların da demesi bizi mutlu edecektir."

Beşiktaş'a Aboubakar müjdesi ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Vincent Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.