Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın'la neden anlaşamıyor? İmzalar ne zaman atılacak?

Beşiktaş yönetiminin teknik direktör Sergen Yalçın'a teklif ettiği rakamlar ortaya çıktı... Siyah-Beyazlılar, çifte kupalı şampiyona 20 milyon TL garanti, 10 milyon TL lig şampiyonluğu primi, Şampiyonlar Ligi'nde 5 puan alınırsa 5 milyon TL olmak üzere toplam teklifi 35 milyon TL teklif etti.

Beşiktaş'ın çifte kupalı şampiyon teknik direktörü Sergen Yalçın'la haftalardır yeni sözleşme yapılmaması kafaları karıştırdı. Başarılı çalıştırıcı kariyerine Siyah-Beyazlı kulüpte devam etmek istiyor, yönetimse Sergen Hoca'yı kaybetmek istemiyor. Ancak taraflar para konusunda bir türlü orta ylu bulamıyor.

Futbol yorumcusu Ali Ece, Vole'de Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle yaptığı görüşmeyi paylaştı. İşte, Beşiktaş yönetimiyle Sergen Yalçın arasındaki sözleşme detayları...

ÇEBİ: O BİZİM MÜCEVHERİMİZ

"Ahmet Nur Çebi ile görüştüm. Çebi, 'Sergen Yalçın muazzam bir başarıya imza attı. Ben kendisiyle çalışmak istiyorum. Hocamı, kimsenin yıpratmasını istemiyorum. O, bizim mücevherimiz. Özel bir zeka' dedi. Adnan Dalgakıran ile de konuştum. Söylediği şu, 'Hep berabere gidilecek, bu iş halledilecek' dedi."

 "Sergen Yalçın için son teklif şöyle, bunu onaylattım; 20 milyon TL garanti, 10 milyon TL lig şampiyonluğu primi, Şampiyonlar Ligi'nde 5 puan alınırsa 5 milyon TL. Beşiktaş'ın toplam teklifi 35 milyon TL. Sergen Yalçın, bir kısmını daha garanti ücret olarak almak istiyor. Tüm ola bundan ibaret."

Beşiktaş yönetimi ile Sergen Yalçın'ın ilerleyen günlerde bir araya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. İmzaların atılmasıyla birlikte transfer çalışmalarının da hızlanması bekleniyor.

Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın'la neden anlaşamıyor? İmzalar ne zaman atılacak? ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Ahmet Nur Çebi Ali Ece
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.