Beşiktaş yönetimi, Erzurum maçının ardından Avcı'yla görüştü

Dün akşam oynanan Erzurumspor maçının ardından, Beşiktaş'ta kötü gidişatın faturası teknik direktör Abdullah Avcı'ya kesildi. Maçın ardından yönetim, Vodafone Park'ta bir toplantı yaptı.

Beşiktaş'ta Sivasspor mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışında büyük darbe alınmasının ardından kupada Erzurumspor'a da elenilmesi faturanın Abdullah Avcı'ya kesilmesine yol açtı.

''YOLLARI AYIRALIM''

Fanatik'ten Süleyman Hatısaru'nun haberine göre, yönetimin Sivasspor maçının ardından Abdullah Avcı'yla masaya oturduğu ve "Yolları ayıralım" teklifinde bulunduğu, Avcı'nın ise "Hayır" cevabı verdiği öğrenildi.

Erzurumspor mağlubiyetinin ardından da yine benzer bir toplantı acil olarak bu kez yönetim kurulu üyeleri arasında Avcı'sız şekilde Vodafone Park'ta yapıldı. Bu maçı Avcı'ya verilen 'Son şans' olarak gören yönetim tecrübeli teknik adama bu kez de "Yolları ayıralım ve takım bulana kadar tazminatını ödeyelim" seçeneğini sunma kararı aldı. Yönetimin kısa süre içerisinde Avcı'ya bu teklifi sunacağı öğrenildi.

TOPLAM 36 MİLYON TL

Beşiktaş'tan yıllık 12 milyon TL kazanan Abdullah Avcı'nın 3 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş yönetimi, Erzurum maçının ardından Avcı'yla görüştü

Beşiktaş yönetimi, Erzurum maçının ardından Avcı'yla görüştü ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Erzurumspor yönetim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.