Beşiktaş yöneticisi 'yeni stoperi' WhatsApp'tan duyurdu!

Gelen son dakika haberine göre; Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, WhatsApp durumunda Portekizli stoper André Pinto’nun bilgilerini içeren bir paylaştı. Hatasının farkına varan Torunoğulları, paylaşımını birkaç dakika sonra kaldırdı.

Haber Global muhabiri Sercan Dikme, sosyal medya hesabından Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın bir stoperin görüntüsünü paylaştığını duyurdu.

HATASININ FARKINA VARINCA PAYLAŞIMI KALDIRDI

WhatsApp durum özelliğinden paylaşılan futbolcunun ise Portekizli stoper André Pinto olduğu görüldü.

Yine Dikme'nin aktardığına göre, Torunoğulları yaptığı hatanın farkına varınca paylaşımı kaldırdı. 

Beşiktaş yöneticisi 'yeni stoperi' WhatsApp'tan duyurdu!

ANDRE PİNTO KİMDİR?

5 Eylül 1988 tarihinde dünyaya gelen Portekizli stoper, ülkenin lokomotif takımları arasında yer alan Porto'nun altyapısından çıkmıştır. Aynı ülkede Sporting Lizbon, Braga gibi takımlarda forma giyen Pinto, son olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Fateh forması giydi.

Ülkesinin milli takımında da bir kez oynama fırsatı bulan oyuncu şu an da serbest statüde yer alıyor. 

 

 

Beşiktaş yöneticisi 'yeni stoperi' WhatsApp'tan duyurdu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Erdal Torunoğulları Andre Pinto Andre Pinto kimdir? kaç yaşında hangi mevkide oynuyor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.