Beşiktaş yeni süperstarını buldu! Wout Weghorst’tan 4 maçta 5 gol katkısı

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldız golcüsü Wout Weghorst, ligdeki 4. maçında da gol katkısı yaptı. Weghorst geride kalan 4 maçta 3 asist ve 2 gollük performans ortaya koydu.

Beşiktaş’ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı golcü Weghorst, ligdeki 4. maçında 5. gol katkısını yaptı. Ligin ilk haftasında oynanan ve siyah-beyazlıların 1-0 kazandığı Kayserispor mücadelesinde Ghezzal’a asist yapan Weghorst, 2. haftadaki Alanyaspor karşılaşmasında da yaptığı asistle gol katkısını sürdürmüştü. Geçtiğimiz hafta Karagümrük mücadelesinde attığı golle ilk gol sevincini yaşadı.

Beşiktaş yeni süperstarını buldu! Wout Weghorst’tan 4 maçta 5 gol katkısı

ÜST ÜSTE İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ

Hollandalı futbolcu, Sivasspor karşısında da bu kez Muleka’yı golle buluşturan isim oldu. Dakikalar 30’u gösterdiğinde ise Weghorst sahneye çıktı. Sağ kanatta topla buluşan Rosier’in ceza sahasına gönderdiği ortada iyi yükselen 30 yaşındaki forvet, net bir kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkardı ve Karagümrük maçının ardından üst üste ikinci golünü kaydetti. Weghorst, geride kalan 4 maçta 2 gol atarken, 3 de asist yaptı ve takımına 5 gollük katkı sağladı. Yıldız oyuncu dakikalar 77’yi gösterdiğinde alkışlarla yerini Cenk Tosun’a bıraktı.

İHA

Beşiktaş yeni süperstarını buldu! Wout Weghorst’tan 4 maçta 5 gol katkısı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sivasspor Süper Lig 4.Hafta Maçı Wout Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.