Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor'u yıldızlarıyla farklı mağlup etti

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti. İlk 3 haftada gol yemeden 7 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, milli aradan da net bir galibiyetle dönerek çarşamba akşam Borussia Dortmund'la oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi moral depoladı. Kartal'da yeni golcü Michy Batshuayi ilk gollerini, Pjanic ise ilk asistini yaptı.

3-0

Dk. 7 GOL! Miralem Pjanic'in derin pasında ceza sahasında topla buluşan Michy Batshuayi usta işi bir vuruşla Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Dk. 10 GOL! Alex Teixeira'nın yarattığı tehlikede Georges Kevin-N'Koudou dar açıdan şık bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi. Beşiktaş'tan 4 dakikada 2 gol! 

Dk. 20 VİDA SAKATLANDI! Beşiktaş savunmasının kilit ismi Domagoj Vida sakatlanarak oyuna devam edemedi. Hırvat yıldızın yerine Welinton oyunda... Siyah-Beyazlı futbolcunun Borussia Dortmund maçında oynayıp oynamayacağı merak edilmeye başlandı!

Dk. 42 YİNE SAKATLIK! Beşiktaş'ta bu kez de Alex Teixeira sakatlandı. Hafif sakatlığına rağmen maça 11'de başlayan Brezilyalı yıldız 42'de kendisini yere bıraktı. Sambacının yerine Can Bozdoğan oyuna girdi.

Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor'u yıldızlarıyla farklı mağlup etti

Dk. 52 GOL! Malatya kalecisi Abdulsamed Damlu geri pası uzaklaştırmak isterken pres yapan Michy Batshuayi'nin kalçasına çarpan top kaleye yöneldi ve ağlarla buluştu... Beşiktaş 2. yarıya da golle başladı: 3-0.

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. İlk 3 haftada gol yemeden 7 puan toplayan son şampiyon Beşiktaş, milli ara dönüşü 3 puanın peşindeydi... Siyah-Beyazlılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Borussia Dortmund maçı öncesi kayıp yaşamadı.

Sezona 3-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan Kartal, Vodafone Park'taki 2. maçında ise Karagümrük engelini tek golle geçmişti. Milli araya moralli giren Sergen Yalçın'ın takımı milli ara dönüşü seyircisi önünde 3'te 3 yaptı.

Yeni Malatyaspor ise sezona evindeki 5-1'lik Trabzonspor hezimetiyle başlamasına rağmen son 2 maçında 6 puan çıkararak dikkat çekmişti. İrfan Buz yönetimindeki Malatya ekibi evine puansız döndü.

BEŞİKTAŞ : Ersin, Rosier, Vida, Necip, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Alex Teixeira, Pjanic, N'Koudou, Batshuayi

YENİ MALATYASPOR : Abdulsamed, Semih, Sadık, Wallace, Mustafa, Haddadi, Aabid, Jospin, Ndong, Adem Büyük, Kubilay

Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor'u yıldızlarıyla farklı mağlup etti - Resim : 2

KART CEZALISI SALİH UÇAN FORMA GİYEMEDİ

Karagümrük maçının 2. yarısının başında 2. sarı kartla oyundan ihraç edilen ve kariyerinin ilk kırmızı kartını göre Salih Uçan, bu maçta takımını yalnız bıraktı. Siyah-beyazlılarda, sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosundan da çıkarılan Umut Meraş'ın adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmişti.

İki takım arasında oynanan maçlarda siyah-beyazlı ekibin galibiyet sayılarında üstünlüğü bulunuyor.

2017 yılında Malatya'da oynanan maçla başlayan ve bugüne kadar 8 maç yapılan rekabette siyah-beyazlılar, Yeni Malatyaspor'u 6 kez mağlup etti, 1 karşılaşma ise golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor, rekabetteki tek galibiyetini 2019-2020 sezonunda şimdiki Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yönetiminde siyah-beyazlı takımı İstanbul'da 2-0 yenerek elde etmişti.

Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor'u yıldızlarıyla farklı mağlup etti ile ilgili etiketler Beşiktaş Yeni Malatyaspor Sergen Yalçın irfan buz Miralem Pjanic Alex Teixeira
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.