Son şampiyon Beşiktaş Vodafone, sezona 2-1'lik Fenerbahçe galibiyetiyle başladı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu'nda 2021-2022 sezonun ilk haftasında Beşiktaş Vodafone ile Fenerbahçe, Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi siyah beyazlılar 2-1 kazandı. Kısa süre önce kurulan Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'la yaptığı dostluk maçını 7-0 kazanarak adından söz ettirmişti.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki futbol derbisinin ilki bugün kadınlarda başladı.

Beşiktaş, karşılaşmanın ilk yarısında 11'inci dakikada Yağmur ve 27'nci dakikada Arzu ile 2-0 öne geçti. Fenerbahçe bu gollere 39'uncu dakikada Cordner ile cevap verdi ve ilk yarı 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının 69'uncu dakikasında siyah beyazlıların kazandığı penaltıyı Yağmur gole çeviremedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 2-1 yendi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ, ALİ KOÇ'U AĞIRLADI

Bu arada Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin eşi Berna Çebi ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Vodafone Park’ta Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’u ağırladı.

Berna Çebi ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye kadın futbol tarihinin ilk resmi derbisi olma özelliği taşıyan Beşiktaş Vodafone - Fenerbahçe müsabakasını Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile birlikte izledi.

Vodafone Park'taki karşılaşma saat 15.00'te başladı.. Mücadeleyi hakem Neslihan Muratdağı yönetti.

Beşiktaş geçen sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. Yönetim kurulunun kararıyla sezon başında kurulan Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ise tarihindeki ilk resmi maça çıktı.

Fenerbahçe gibi Galatasaray da kadın futbol takımını sezon başında kurdu. Sezon başında bu takımların da kurulmasıyla üç kulüp arasındaki derbi heyecanı kadın futbolunda da yaşandı.

 

Son şampiyon Beşiktaş Vodafone, sezona 2-1'lik Fenerbahçe galibiyetiyle başladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Beşiktaş Vodafone
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.