Beşiktaş Viktoria Plzen hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş yeni sezon öncesinde ikinci hazırlık maçında Çekya ekibi Viktoria Plzen ile karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlı taraftarlar ise Beşiktaş Viktoria Plzen maçı ne zaman sorusunun yanıtını arıyor. Peki, BJK Viktoria Plzen hazırlık maçı şifresiz hangi kanalda?

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Çekya ekiplerinden Viktoria Plzen karşısına çıkıyor. İlk maçında Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen’i 2-1 ile geçen siyah beyazlılarda Viktoria Plzen karşısında yeni transfer Wout Weghorst’un da oynaması bekleniyor.

Beşiktaş Viktoria Plzen Hazırlık Maçı Ne Zaman?

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Viktoria Plzen ile karşılaşacak. 12 Temmuz 2022 Salı akşamı TSİ 17.00’da başlayacak Beşiktaş Viktoria Plzen hazırlık maçı Spor Smart ve D-Smart GO platformlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Viktoria Plzen hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde üçüncü hazırlık maçında ise 15 Temmuz 2022 Cuma akşamı saat 21.15’te Mainz karşısına çıkacak.

Stat: Kufsfein Arena Stadı
Tarih: 12 Temmuz 2022 Salı
Saat: 17.00
Yayın: Spor Smart & D-Smart GO

Beşiktaş Viktoria Plzen hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Viktoria Plzen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.